H Hemera Femtopat Katılım 16 Ağustos 2022 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2023 #1 Arkadaşımla A Way Out aldık ayrı bilgisayarlarda oynama şansımız var mı? Klavye ile baktım ama herhangi bir şey bulamadım yardım edin.
Arkadaşımla A Way Out aldık ayrı bilgisayarlarda oynama şansımız var mı? Klavye ile baktım ama herhangi bir şey bulamadım yardım edin.
S Slenders Hectopat Katılım 23 Haziran 2022 Mesajlar 1.206 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2023 #11 Slenders dedi: Yok diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... arkadaşlar aynı bilgisayardan oynanmıyor diye biliyorum deddim Artı 0 Eksi
Slenders dedi: Yok diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... arkadaşlar aynı bilgisayardan oynanmıyor diye biliyorum deddim
E emirhannk Hectopat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 6.768 Makaleler 4 Çözümler 10 20 Mart 2023 #12 Hemera dedi: Nasıl arkadaş ekleyeceğim peki? Hiçbir şekilde yapamadık. Genişletmek için tıkla... Hangi platformdan oynuyorsunuz. Artı 0 Eksi
Hemera dedi: Nasıl arkadaş ekleyeceğim peki? Hiçbir şekilde yapamadık. Genişletmek için tıkla... Hangi platformdan oynuyorsunuz.
S supprime Hectopat Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 2.538 Makaleler 1 Çözümler 8 20 Mart 2023 #13 Hemera dedi: Nasıl arkadaş ekleyeceğim peki? Hiçbir şekilde yapamadık. Genişletmek için tıkla... Hangi platform üzerinden oynuyorsanız o platform üzerinden arkadaş ekleyin (Steam, Xbox Game Pass vs) Slenders dedi: Arkadaşlar aynı bilgisayardan oynanmıyor diye biliyorum deddim. Genişletmek için tıkla... Oynanıyor. Artı 0 Eksi
Hemera dedi: Nasıl arkadaş ekleyeceğim peki? Hiçbir şekilde yapamadık. Genişletmek için tıkla... Hangi platform üzerinden oynuyorsanız o platform üzerinden arkadaş ekleyin (Steam, Xbox Game Pass vs) Slenders dedi: Arkadaşlar aynı bilgisayardan oynanmıyor diye biliyorum deddim. Genişletmek için tıkla... Oynanıyor.
Famronty Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 7.643 Makaleler 1 Çözümler 128 Yer Ankara 20 Mart 2023 #14 Slenders dedi: arkadaşlar aynı bilgisayardan oynanmıyor diye biliyorum deddim Genişletmek için tıkla... Onda da oynanıyor. Artı 0 Eksi
Slenders dedi: arkadaşlar aynı bilgisayardan oynanmıyor diye biliyorum deddim Genişletmek için tıkla... Onda da oynanıyor.