Aynı durum bizdede vardı hocam, özelikle öpüşme sahnelerinde.Arkadaşımla oynayıp bitirmiş dik bayağı güzel oyun ha leo"nun burnu ile dalga geçmekten pek hikayeyi ciddiye alamadık ama.
En gıcık olduğum şey o karakter modellemesi idi.
İşlemci nedir bendede vardı aynı sorun düzeltmiştim.Ya oyun iyi hoş da sürekli atıyor forumdaki çözümleri de denediysem atıyor.
İşlemci nedir bende de vardı aynı sorun düzeltmiştim.
Steam versiyonu sıkıntılı galiba bir kaç yerden daha böyle duyum aldım. Oyunu satın alıp torrent versiyonundan oynayın.Ya oyun iyi hoş da sürekli atıyor forumdaki çözümleri de denediysem atıyor.
Hocam 2. kişi ile nasıl oynayacaksınız internetten?Arkadaşlar; tekrar yazıyorum, oyunu merak edip para vermeden oynamak isteyen bana dm’ den yazsın ya da bu başlıktan etiketlesin. Ben almak istiyorum oyunu. Ama oynayamayacağım oyuna da boşuna para vermek istemiyorum. O yüzden 2. Kişi şart
Ayrıca oyunun arşivimde kalmasını da istediğim için başkasına ortak olarak ya da onun paylaşımıyla oynamak istemiyorum.
Hocam konu açın oradan yardımcı olmaya çalışalım bu konun bütünlüğü bozulmasın.i5-12400F
Oyun arkadaşı arama kısmından konu açabilirsiniz.Arkadaşlar; tekrar yazıyorum, oyunu merak edip para vermeden oynamak isteyen bana dm’ den yazsın ya da bu başlıktan etiketlesin. Ben almak istiyorum oyunu. Ama oynayamayacağım oyuna da boşuna para vermek istemiyorum. O yüzden 2. Kişi şart
Ayrıca oyunun arşivimde kalmasını da istediğim için başkasına ortak olarak ya da onun paylaşımıyla oynamak istemiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.