A Way Out arkadaşım oturumuma gelemiyor

ugurcn_gns

Decapat
Daha fazla  
Merhaba başlıkta gördüğünüz gibi, ben oyunu Steam'den satın aldım arkadaşımda EA üzerinden demosunu yükledi fakat giremiyoruz, oyunu tek kişinin alması yetiyor diye biliyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Bu da SS.

1698665054831.png

Normalde İt Takes Two çıktığında Steam'e;
1698665248070.png

Friend Pass geldi. A Way Out da vardı, İt Takes Two çıkınca kalktı.

Oyun içinden Online bölümüne girdiktenn sonra arkadaşını doğru şekilde davet ettin mi? Ettiysen sorun olmaması lazım arkadaşının internetiyle kaynaklı olabilir.

Friend Pass geldi. A Way Out da vardı, It Takes Two çıkınca kalktı.

Eğer arkadaşında oyunun tam hali varsa demoyu indirdiğin zaman davetle sorunsuz oynayabilirsin hocam.

Oyun içinden Online bölümüne girdiktenn sonra arkadaşını doğru şekilde davet ettin mi? Ettiysen sorun olmaması lazım arkadaşının internetiyle kaynaklı olabilir.

Eğer arkadaşında oyunun tam hali varsa demoyu indirdiğin zaman davetle sorunsuz oynayabilirsin hocam.
Doğrudur, Steam'den Friend Pass'i kaldırıldığı için söyledim. Denemediğim içinde bilmiyorum.

arkadaşımın işletim sistemi windows 11 ondan kaynaklı olabilir mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı