onurtepe_t Picopat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2021 #1 Arkadaşlar selam. Bende A Way Out var arkadaşımla oynayacağız. Sanırım o oyunun demosunu indirmesi gerekiyor ama indiremedik. Nasıl beraber oynarız yardımcı olur musunuz lütfen?
Arkadaşlar selam. Bende A Way Out var arkadaşımla oynayacağız. Sanırım o oyunun demosunu indirmesi gerekiyor ama indiremedik. Nasıl beraber oynarız yardımcı olur musunuz lütfen?
fiu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2020 Mesajlar 4.479 Çözümler 11 12 Ağustos 2021 #2 Steam remoteplay ile mi oynamayı deniyorsunuz? Artı 0 Eksi
Nemai Megapat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 5.183 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2021 #3 EA Desktop'tan veya oyunun Origin sayfasından demoyu indirebilir arkadaşınız. Artı 0 Eksi
KS KS onurtepe_t Picopat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2021 #4 fiu dedi: Steam remoteplay ile mi oynamayı deniyorsunuz? Genişletmek için tıkla... hayır origins. Nemai dedi: EA Desktop'tan veya oyunun Origin sayfasından demoyu indirebilir arkadaşınız. Genişletmek için tıkla... origins istemcisinden kütüphaneye ekledi ama demoyu indirme butonu yok. Artı 0 Eksi
fiu dedi: Steam remoteplay ile mi oynamayı deniyorsunuz? Genişletmek için tıkla... hayır origins. Nemai dedi: EA Desktop'tan veya oyunun Origin sayfasından demoyu indirebilir arkadaşınız. Genişletmek için tıkla... origins istemcisinden kütüphaneye ekledi ama demoyu indirme butonu yok.
Nemai Megapat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 5.183 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2021 #5 onurtepe_t dedi: hayır origins. origins istemcisinden kütüphaneye ekledi ama demoyu indirme butonu yok. Genişletmek için tıkla... Game Pass'te var A Way Out. Arkadaşınız ücretsiz bir şekilde Game Pass'i alabilir Crunchyroll'dan. Artı 0 Eksi
onurtepe_t dedi: hayır origins. origins istemcisinden kütüphaneye ekledi ama demoyu indirme butonu yok. Genişletmek için tıkla... Game Pass'te var A Way Out. Arkadaşınız ücretsiz bir şekilde Game Pass'i alabilir Crunchyroll'dan.
KS KS onurtepe_t Picopat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2021 #6 Nemai dedi: Game Pass'te var A Way Out. Arkadaşınız ücretsiz bir şekilde Game Pass'i alabilir Crunchyroll'dan. Genişletmek için tıkla... peki neden gamepass alması lazım ki anlayamadım demosunu indirse yetmiyor mu ? Artı 0 Eksi
Nemai dedi: Game Pass'te var A Way Out. Arkadaşınız ücretsiz bir şekilde Game Pass'i alabilir Crunchyroll'dan. Genişletmek için tıkla... peki neden gamepass alması lazım ki anlayamadım demosunu indirse yetmiyor mu ?
Nemai Megapat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 5.183 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2021 #7 onurtepe_t dedi: peki neden gamepass alması lazım ki anlayamadım demosunu indirse yetmiyor mu ? Genişletmek için tıkla... Demosunu indiremiyor diyorsunuz. EA Desktop indirebilir veya bilgisayarına. Artı 0 Eksi
onurtepe_t dedi: peki neden gamepass alması lazım ki anlayamadım demosunu indirse yetmiyor mu ? Genişletmek için tıkla... Demosunu indiremiyor diyorsunuz. EA Desktop indirebilir veya bilgisayarına.
KS KS onurtepe_t Picopat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2021 #8 Nemai dedi: Demosunu indiremiyor diyorsunuz. EA Desktop indirebilir veya bilgisayarına. Genişletmek için tıkla... Tamam deneyeceğiz Artı 0 Eksi
Nemai dedi: Demosunu indiremiyor diyorsunuz. EA Desktop indirebilir veya bilgisayarına. Genişletmek için tıkla... Tamam deneyeceğiz
Joshua Graham Hectopat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 777 Çözümler 4 Yer Ganton Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2021 #9 Aynı bilgisayardan oynayabilirsiniz. Yada ikinizde oyunu satın alıp oynayabilirsiniz. Çok güzel bir oyun bu arada iyi oyunlar. Artı 0 Eksi
Aynı bilgisayardan oynayabilirsiniz. Yada ikinizde oyunu satın alıp oynayabilirsiniz. Çok güzel bir oyun bu arada iyi oyunlar.
KS KS onurtepe_t Picopat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2021 #10 Joshua Graham dedi: Aynı bilgisayardan oynayabilirsiniz. Yada ikinizde oyunu satın alıp oynayabilirsiniz. Çok güzel bir oyun bu arada iyi oyunlar. Genişletmek için tıkla... tek bir kişinin alması yeter diye biliyorum yanlış mıdır ? Artı 0 Eksi
Joshua Graham dedi: Aynı bilgisayardan oynayabilirsiniz. Yada ikinizde oyunu satın alıp oynayabilirsiniz. Çok güzel bir oyun bu arada iyi oyunlar. Genişletmek için tıkla... tek bir kişinin alması yeter diye biliyorum yanlış mıdır ?