Arkadaşlar iyi günler dilerim. Arkadaşımla A Way Out oynamak istiyoruz. O oyunu aldı ama ben almadan nasıl beraber oynayacağımızı bilmiyoruz yardımcı olur musunuz?
EA Access indir ve A Way Out'un mağaza kısmına gir, "Buddy pass" veya benzeri isimli bir seçenek var ve onu indir. Sonrasında arkadaşında oyuna girdiğin zaman seni davet edecek odasına. Ayrıca Steam Remote Play ile de oynanabiliyor, sen hiç indirme yapmıyorsun ve direk arkadaşının bilgisayarına giriyorsun.Arkadaşlar iyi günler dilerim. Arkadaşımla A Way Out oynamak istiyoruz. O oyunu aldı ama ben almadan nasıl beraber oynayacağımızı bilmiyoruz yardımcı olur musunuz?
EA Access indir ve A Way Out'un mağaza kısmına gir, "Buddy pass" veya benzeri isimli bir seçenek var ve onu indir. Sonrasında arkadaşında oyuna girdiğin zaman seni davet edecek odasına. Ayrıca Steam Remote Play ile de oynanabiliyor, sen hiç indirme yapmıyorsun ve direk arkadaşının bilgisayarına giriyorsun.
Evet, onu indirin.Eki Görüntüle 2373971bu kısımdan mu hocam
arkadaş steamden aldı ben bunu indirdikten sonra bağlamayı nasıl yapacağımEvet, onu indirin.
Arkadaş Steam'den aldı ben bunu indirdikten sonra bağlamayı nasıl yapacağım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.