Xbox A Way Out kitaplıkta görünmüyor

İBEX_0709

Hectopat
Yer
Konya, Selçuklu
Merhaba arkadaşlar, iyi forumlar,

Tarayıcı üzerinden Xbox platformunda A Way Out oyununu 22 TL’ye satın aldım. Ancak, PC üzerinden Xbox uygulamasına giriş yaptığımda oyunun kitaplığımda olmadığını fark ettim. Daha sonra arama kısmına oyunun adını yazdığımda “Game Pass ile oynayın” şeklinde bir ibare gördüm. Microsoft Store’u da kontrol ettim, ancak orada da oyunu bulamıyorum.

Sizce oyun neden görünmüyor?

merhaba arkadaşlar, iyi sosyaller,

Tarayıcı üzerinden Xbox platformunda A Way Out oyununu 22 TL'ye satın aldım. Ancak, PC üzerinden Xbox uygulamasına giriş yaptığımda oyunun kitaplığımda olmadığını fark ettim. Daha sonra arama kısmına oyunun adını yazdığımda “game Pass ile oynayın” şeklinde bir ibare gördüm. Microsoft Store'u da kontrol ettim, ancak orada da oyunu bulamıyorum.

Sizce oyun neden görünmüyor?

Xbox versiyonunu almışsın dostum 22 lira olan o. Zaten oyunun pc versiyonu satılmıyor sanırım xbox.com üzerinde

Anladım hocam, galiba Xbox versiyonunu alınca oyun sadece Xbox cihazlarının kitaplığında görünüyor. Doğru mu anlıyorum?

Evet hocam, o oyunu iade edebilirsiniz Xbox'ınız yoksa. A Way Out'u Steam'den EA Play aboneligi alarak veya Epic games/steam üzerinden satın alarak oynayabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı