Dogan_gr34 Femtopat Katılım 28 Ağustos 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2025 #1 Merhaba öncelikle, arkadaşımla "A Way Out" gibi oyunlar oynayacaktık. Ben PC'den, arkadaşım ise PS5'ten oynuyordu. Ama çapraz platform desteklemiyordu. Ben PC'ye kol bağlasam beraber çapraz platform desteklemeyen oyunlar oynayabilir miyiz?
Merhaba öncelikle, arkadaşımla "A Way Out" gibi oyunlar oynayacaktık. Ben PC'den, arkadaşım ise PS5'ten oynuyordu. Ama çapraz platform desteklemiyordu. Ben PC'ye kol bağlasam beraber çapraz platform desteklemeyen oyunlar oynayabilir miyiz?
Yutka46 Kilopat Çözüme Giden Yol Hata Tanımayan Oyun Gurmesi Antibiyotik Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 3.917 Makaleler 2 Çözümler 454 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2025 #2 PC ve PS 5 arasında çapraz platform desteklemeyen oyunları oynayamazsınız adı üstünde, A Way Out desteklemiyor evet. Artı 0 Eksi
PC ve PS 5 arasında çapraz platform desteklemeyen oyunları oynayamazsınız adı üstünde, A Way Out desteklemiyor evet.