Dediğim yerlerde DLL yok mu yani?ben söyledim zaten, pek bilmiyorum okumayı. DirectX aracıyla kurması gerektiğini önceden de söyledim.
Bu arada bence asıl sorun Visual C++ Runtime'larda. Bir DirectX kurmayı denesin, ondan sonra sildirip deneriz.
oyuna ait raporum burada Logfile.PMLOrigin yerine oyunun kendisine ait raporu alsaydınız daha iyi olurdu. Origin hata vermiyor bence.
Log okuma konusunda çok iyi olmadığımı belirterek yapmanız gerekenleri söyleyeyim.
C:\Windows\System32\XiNPUT1_3.dll C:\Windows\SysWOW64\XiNPUT1_3.dll C:\Windows\System32\XAPOFX1_5.dll C:\Windows\SysWOW64\XAPOFX1_5.dll C:\Windows\System32\X3DAudio1_7.dll C:\Windows\SysWOW64\X3DAudio1_7.dll C:\Windows\System32\XAudio2_7.dll C:\Windows\SysWOW64\XAudio2_7.dll
Bu dosyaları silip DirectX kurulum aracını çalıştırın.
DirectX İndirme Aracı
Bazı oyunların çalışması için gerekli olan DirectX 9 dosyalarının sisteme otomatik olarak indirilmesini sağlayan ufak araç. Bu araç eksik DirectX dosyalarını tespit eder ve bunları internetten indirip kurar. Bu bağlamda Internet bağlantısı...www.technopat.net
Olmazsa tekrar rapor paylaşın. C++'ları sildirmeyi deneyeceğim.![]()
oyuna ait raporum burada: Logfile.PMLOrigin yerine oyunun kendisine ait raporu alsaydınız daha iyi olurdu. Origin hata vermiyor bence.
Log okuma konusunda çok iyi olmadığımı belirterek yapmanız gerekenleri söyleyeyim.
C:\Windows\System32\XiNPUT1_3.dll C:\Windows\SysWOW64\XiNPUT1_3.dll C:\Windows\System32\XAPOFX1_5.dll C:\Windows\SysWOW64\XAPOFX1_5.dll C:\Windows\System32\X3DAudio1_7.dll C:\Windows\SysWOW64\X3DAudio1_7.dll C:\Windows\System32\XAudio2_7.dll C:\Windows\SysWOW64\XAudio2_7.dll
Bu dosyaları silip DirectX kurulum aracını çalıştırın.
DirectX İndirme Aracı
Bazı oyunların çalışması için gerekli olan DirectX 9 dosyalarının sisteme otomatik olarak indirilmesini sağlayan ufak araç. Bu araç eksik DirectX dosyalarını tespit eder ve bunları internetten indirip kurar. Bu bağlamda Internet bağlantısı...www.technopat.net
Olmazsa tekrar rapor paylaşın. C++'ları sildirmeyi deneyeceğim.![]()
C:\Users\berke\AppData\Local\Haze1\Saved\Logs\Haze1.log
i7 8550U işlemcimPeki. Intel GPU'nuz var mı? Onu bir devre dışı bırakın ilk. Nvidia PhysX yüklü değilse yükleyin.
DDU ile sürücünüzü kaldırıp tekrar kurmayı deneyin.
Denetim masasındaki C++ Runtime'ların fotoğrafını atın.
Bu konumdaki dosyayı paylaşın.
i7 8550U
dosya paylaşın demişsiniz bende logs kısmında Haze1.log adlı dosya yokPeki. Intel GPU'nuz var mı? Onu bir devre dışı bırakın ilk. Nvidia PhysX yüklü değilse yükleyin.
Tam bilgisayar modelinizi söyler misiniz? Harici grafik kartnız varsa Intel HD Graphics'i devre dışı bırak aygıt yöneticisi kısmından.I7 8550U işlemcim.
Peki. Intel GPU'nuz var mı? Onu bir devre dışı bırakın ilk. Nvidia PhysX yüklü değilse yükleyin.
dosya paylaşın demişsiniz bende logs kısmında Haze1.log adlı dosya yokPeki. Intel GPU'nuz var mı? Onu bir devre dışı bırakın ilk. Nvidia PhysX yüklü değilse yükleyin.
amd gpu var bendePeki. Intel GPU'nuz var mı? Onu bir devre dışı bırakın ilk. Nvidia PhysX yüklü değilse yükleyin.
Dediğim yerlerde DLL yok mu yani?@246941 arkadaşın birçok DLL'si bulunmuyor hocam konumda. DirectX aracı vasıtasıyla DLL kurmayı dene.
Dediğim yerlerde DLL yok mu yani?ben söyledim zaten, pek bilmiyorum okumayı. DirectX aracıyla kurması gerektiğini önceden de söyledim.
Bu arada bence asıl sorun Visual C++ Runtime'larda. Bir DirectX kurmayı denesin, ondan sonra sildirip deneriz.
Hocam benim anladığım arkadaşın DLL'lerinin birçoğu eksik, raporlarından anladığım bu. Tek tek yazmaya kalkamıyorum, çok eksik var.
Şunları kurmayı dene;
https://www.microsoft.com/en-us/dow...cZYNimb/view?usp=sharing']Logfile.PML[/QUOTE]dediğiniz dlleri indirdim sorunum çözüldü teşekkürleroyuna ait raporum burada: Logfile.PML
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.