Çözüldü A Way Out "The UE 4-Haze1" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

enes1337

Femtopat
Daha fazla  
1614014345145.png

Böyle bir hata alıyorum çözümünü bulamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Dediğim yerlerde DLL yok mu yani? :D ben söyledim zaten, pek bilmiyorum okumayı. DirectX aracıyla kurması gerektiğini önceden de söyledim. :)

Bu arada bence asıl sorun Visual C++ Runtime'larda. Bir DirectX kurmayı denesin, ondan sonra sildirip deneriz.

Hocam benim anladığım arkadaşın DLL'lerinin birçoğu eksik, raporlarından anladığım bu. Tek tek yazmaya kalkamıyorum, çok eksik var.

Şunları kurmayı dene;

Origin yerine oyunun kendisine ait raporu alsaydınız daha iyi olurdu. Origin hata vermiyor bence.

Log okuma konusunda çok iyi olmadığımı belirterek yapmanız gerekenleri söyleyeyim.

C:\Windows\System32\XiNPUT1_3.dll C:\Windows\SysWOW64\XiNPUT1_3.dll C:\Windows\System32\XAPOFX1_5.dll C:\Windows\SysWOW64\XAPOFX1_5.dll C:\Windows\System32\X3DAudio1_7.dll C:\Windows\SysWOW64\X3DAudio1_7.dll C:\Windows\System32\XAudio2_7.dll C:\Windows\SysWOW64\XAudio2_7.dll
Bu dosyaları silip DirectX kurulum aracını çalıştırın.

Olmazsa tekrar rapor paylaşın. C++'ları sildirmeyi deneyeceğim. :D
oyuna ait raporum burada Logfile.PML
Origin yerine oyunun kendisine ait raporu alsaydınız daha iyi olurdu. Origin hata vermiyor bence.

Log okuma konusunda çok iyi olmadığımı belirterek yapmanız gerekenleri söyleyeyim.

C:\Windows\System32\XiNPUT1_3.dll C:\Windows\SysWOW64\XiNPUT1_3.dll C:\Windows\System32\XAPOFX1_5.dll C:\Windows\SysWOW64\XAPOFX1_5.dll C:\Windows\System32\X3DAudio1_7.dll C:\Windows\SysWOW64\X3DAudio1_7.dll C:\Windows\System32\XAudio2_7.dll C:\Windows\SysWOW64\XAudio2_7.dll
Bu dosyaları silip DirectX kurulum aracını çalıştırın.

Olmazsa tekrar rapor paylaşın. C++'ları sildirmeyi deneyeceğim. :D
oyuna ait raporum burada: Logfile.PML

Peki. Intel GPU'nuz var mı? Onu bir devre dışı bırakın ilk. Nvidia PhysX yüklü değilse yükleyin.

DDU ile sürücünüzü kaldırıp tekrar kurmayı deneyin.

Denetim masasındaki C++ Runtime'ların fotoğrafını atın.

C:\Users\berke\AppData\Local\Haze1\Saved\Logs\Haze1.log

Bu konumdaki dosyayı paylaşın.

Peki. Intel GPU'nuz var mı? Onu bir devre dışı bırakın ilk. Nvidia PhysX yüklü değilse yükleyin.

i7 8550U işlemcim

dosya paylaşın demişsiniz bende logs kısmında Haze1.log adlı dosya yok

1614070708736.png

dosya paylaşın demişsiniz bende logs kısmında Haze1.log adlı dosya yok

amd gpu var bende

Son düzenleme:
@246941 arkadaşın birçok DLL'si bulunmuyor hocam konumda. DirectX aracı vasıtasıyla DLL kurmayı dene.
Dediğim yerlerde DLL yok mu yani? :D Ben söyledim zaten, pek bilmiyorum okumayı. DirectX aracıyla kurması gerektiğini önceden de söyledim. :)

Bu arada bence asıl sorun Visual C++ Runtime'larda. Bir DirectX kurmayı denesin, ondan sonra sildirip deneriz.

Dediğim yerlerde DLL yok mu yani? :D ben söyledim zaten, pek bilmiyorum okumayı. DirectX aracıyla kurması gerektiğini önceden de söyledim. :)

Hocam benim anladığım arkadaşın DLL'lerinin birçoğu eksik, raporlarından anladığım bu. Tek tek yazmaya kalkamıyorum, çok eksik var.

Şunları kurmayı dene;

Çözüm

Şunları kurmayı dene;

https://www.microsoft.com/en-us/dow...cZYNimb/view?usp=sharing']Logfile.PML[/QUOTE]
oyuna ait raporum burada: Logfile.PML
dediğiniz dlleri indirdim sorunum çözüldü teşekkürler

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı