I iboozdmr Femtopat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2021 #1 "Unavailable This item not currently playable in your country or region." hatası alıyorum. Çözümü var mıdır?
"Unavailable This item not currently playable in your country or region." hatası alıyorum. Çözümü var mıdır?
Noxiares Hectopat Katılım 20 Haziran 2020 Mesajlar 796 Çözümler 5 Yer Ankara 9 Nisan 2021 #2 iboozdmr dedi: "Unavailable This item not currently playable in your country or region." hatası alıyorum. Çözümü var mıdır? Genişletmek için tıkla... Biraz daha detay verirsen iyi olur. Artı 0 Eksi
iboozdmr dedi: "Unavailable This item not currently playable in your country or region." hatası alıyorum. Çözümü var mıdır? Genişletmek için tıkla... Biraz daha detay verirsen iyi olur.
Emir Yüksel Kilopat Katılım 7 Haziran 2019 Mesajlar 1.030 Makaleler 2 Çözümler 23 Yer Kadıköy Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2021 #3 iboozdmr dedi: "Unavailable This item not currently playable in your country or region." hatası alıyorum. Çözümü var mıdır? Genişletmek için tıkla... Ülke ayarlarınızı doğru yaptınız mı? VPN açık kalmış olabilir mi? Artı 0 Eksi
iboozdmr dedi: "Unavailable This item not currently playable in your country or region." hatası alıyorum. Çözümü var mıdır? Genişletmek için tıkla... Ülke ayarlarınızı doğru yaptınız mı? VPN açık kalmış olabilir mi?
KS KS I iboozdmr Femtopat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2021 #4 Emir Yüksel dedi: Ülke ayarlarınızı doğru yaptınız mı? VPN açık kalmış olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Evet bu Xbox Game Pass'de yaşanıyor yazmayı unutmuşum. Noxiares dedi: Biraz daha detay verirsen iyi olur. Genişletmek için tıkla... Xbox Game Pass'de yaşadım bu sorunu. PC'den oynamak istiyorum. Artı 0 Eksi
Emir Yüksel dedi: Ülke ayarlarınızı doğru yaptınız mı? VPN açık kalmış olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Evet bu Xbox Game Pass'de yaşanıyor yazmayı unutmuşum. Noxiares dedi: Biraz daha detay verirsen iyi olur. Genişletmek için tıkla... Xbox Game Pass'de yaşadım bu sorunu. PC'den oynamak istiyorum.