A1 ehliyet almak için kurs önerisi

burakcan544545

Femtopat
Merhaba sayın forum üyeleri ben 18 yaşında İstanbul'da yaşayan bir üniversite öğrencisiyim okula 3 aktarma ile gidiyorum, şu son zamanlarda 125CC'lik bir motor almak istiyorum. (daha yüksek bir motor ehliyeti almak istemiyorum) ama motor hakkında hiçbir bilgim yok ve biraz da İstanbul'da sürmekten tırsıyorum. Çok hatalı sürücü yaya falan var, siz olsanız ne yapardınız?
Eğer alırdım diyorsanız A1 sürücü kursu eğitmi alabileceğim bilindik önerebileceğiniz bir yer var mı? Bu arada Fatih'te yaşıyorum çok uzak olmazsa sevinirim. Şimdiden tüm forum üyelerine teşekkür ederim.

Alacaksan A1 değil A2 al dostum, fiyat farkı yok denecek kadar azdır.
İlerleyen zamanlarda A1 aldığına pişman olursun.
Motor hakkında hiçbir bilgim yok ve biraz da İstanbul'da sürmekten tırsıyorum. Çok hatalı sürücü yaya falan var, siz olsanız ne yapardınız?
Araba imkanın varsa arabayı tercih et.
Motorda hatasız olsan dahi kazada hasar alan taraf sen oluyorsun.

18 yaşındaysanız A1 sınıfı değil A2 sınıfı ehliyet alın. Süreç zaten A1 ile aynı olacak. Daha yüksek beygirli makineleri kullanma hakkına sahip olursunuz.

"Bana sürücü kursunda eğitim verilecek. motor sürmeyi öğreneceğim." gibi bir beklentiniz olmasın. Birçok kurs sallamıyor, size bakmıyorlar bile. "Vites bu, fren bu, gazı burdan açıyon, yardır şimdi." diyerek kursu tamamlatıyorlar size ve sadece ehliyeti almanıza fayda sağlıyorlar. Yani sınava yönelik çalışıyorsunuz, motosiklet sürmeyi gerçekten öğrenmeye yönelik değil. Beğendiğiniz bir kursa girin, kayıt olup en kısa sürede ehliyetinizi alın o şekilde alın.

Yaşınız da genç. Öğrenmeye daha yatkın olacağınıza inanarak ehliyetinizi aldıktan sonra ileri ve güvenli sürüş eğitimi almanızı öneririm. Bunu Art Akademi, Rota Akademi, Yamaha Riders Akademi, BMW Akademi, Zafer Akçay Akademi ve bir sürü başka akademiden alabilirsiniz.

Apaçi gibi süren, bizi kötü gösteren densiz ve seviyesiz motorcular sınıfında olmak yerine aklıyla süren, yolu okuyan, motosikleti bir sanatmış gibi icra edenler arasında yer alırsınız. Eğitimi aldıktan sonra zaten motora olan bakış açınız olumlu yönde, çok dramatik bir şekilde değişecektir diye düşünüyorum.

Alacaksan A1 değil A2 al dostum, fiyat farkı yok denecek kadar azdır.
İlerleyen zamanlarda A1 aldığına pişman olursun.

Araba imkanın varsa arabayı tercih et.
Motorda hatasız olsan dahi kazada hasar alan taraf sen oluyorsun.
Teşekkür ederim ama maalesef arabaya yeticek bütçem yok

18 yaşındaysanız A1 sınıfı değil A2 sınıfı ehliyet alın. Süreç zaten A1 ile aynı olacak. Daha yüksek beygirli makineleri kullanma hakkına sahip olursunuz.

"Bana sürücü kursunda eğitim verilecek. motor sürmeyi öğreneceğim." gibi bir beklentiniz olmasın. Birçok kurs sallamıyor, size bakmıyorlar bile. "Vites bu, fren bu, gazı burdan açıyon, yardır şimdi." diyerek kursu tamamlatıyorlar size ve sadece ehliyeti almanıza fayda sağlıyorlar. Yani sınava yönelik çalışıyorsunuz, motosiklet sürmeyi gerçekten öğrenmeye yönelik değil. Beğendiğiniz bir kursa girin, kayıt olup en kısa sürede ehliyetinizi alın o şekilde alın.

Yaşınız da genç. Öğrenmeye daha yatkın olacağınıza inanarak ehliyetinizi aldıktan sonra ileri ve güvenli sürüş eğitimi almanızı öneririm. Bunu Art Akademi, Rota Akademi, Yamaha Riders Akademi, BMW Akademi, Zafer Akçay Akademi ve bir sürü başka akademiden alabilirsiniz.

Apaçi gibi süren, bizi kötü gösteren densiz ve seviyesiz motorcular sınıfında olmak yerine aklıyla süren, yolu okuyan, motosikleti bir sanatmış gibi icra edenler arasında yer alırsınız. Eğitimi aldıktan sonra zaten motora olan bakış açınız olumlu yönde, çok dramatik bir şekilde değişecektir diye düşünüyorum.
Dediğinizi anladım ben sürecinde farklı olucağını düşünüyordum o zaman bilindik bir kursa başvurayım eğer alabilirsem ehliyeti sonra dediğiniz akademilerden birinde tekrardan eğitim alayım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı