A1 ehliyet almak zor mu?

TLOFF

Centipat
Daha fazla  
Hocam yaklaşık 1 haftadır motor kullanıyorum, yarin ehliyet için kursa yazılacağım ama bu sene sınav senem. O yüzden yazılırsam derslerde geri kalır mıyım? Çok yorucu olur mu ve haftada kaç saat çalışmam gerekebilir hem pratik hem teorik?

Hocam yaklaşık 1 haftadır motor kullanıyorum, yarin ehliyet için kursa yazılacağım ama bu sene sınav senem. O yüzden yazılırsam derslerde geri kalır mıyım? Çok yorucu olur mu ve haftada kaç saat çalışmam gerekebilir hem pratik hem teorik?

Ehliyeti gözünüzde büyütüp daha şimdiden kendinizi germeye gerek yok. Ehliyet sınavı da direksiyon sınavı da basit. Ehliyet sınavı için size hazırlanmanız için kitap ya da uygulama verirler, oradaki çıkacak sorulara hazırlanıp sınava girerseniz muhtemelen kolaylıkla geçerseniz. Direksiyon da sizin becerinize bağlı 8 çizmek dışında zorlanacağınız bir alan olacağını sanmıyorum.

Sınav değişen bir şey değil ki, sorular falan aynı zaten. Okula hazırlanır gibi ekstra bir efor sarfetmene gerek yok. Sürüşün iyiyse kalanı ezber.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı