Ehliyet e-sınav zor mu?

met0baba

Centipat
Daha fazla  
Google'dan denemeleri çözdüğümde 90+ alıyorum. Bazı arkadaşlarım sınav denemelere göre daha zor oluyor diyor, bazıları ise aynı diyor. Sınavın zorluğu var mı?

Kolay hocam zaten çoğu mantık sorusu. İlk yardım bilmiyorsan zorlar belki onun dışında diğerleri kolay.

Google'dan denemeleri çözdüğümde 90+ alıyorum. Bazı arkadaşlarım sınav denemelere göre daha zor oluyor diyor, bazıları ise aynı diyor. Sınavın zorluğu var mı?

Bu pazartesi girdim sınava 88 le geçtim sadece temmuz sorularına çalışıp. Gerçekten zor değil. Ben temmuz ayına ait bütün soruları çözdüm ve girdim ama sorulari çözmek için de gerekli bir bilgi birikiminin olması lazım. Özellikle ilk yardim ve araç tekniğine dikkat et.

Basit bilmesen bile çoğu soruyu mantık ile çözüyorsun, hiç çalışmadan girip 76 almıştım. Ama sen çalışmadan girme tabi ki 😁, kalanlar 30-40 aldıklarından kalmıyor, 66-68 le falan kalıyorlar.

Kalın bir kitap vermişlerdi, 1 kere okumamıştım. Sadece deneme çözdüm ve denemedeki yanlışların üzerine giderek ve bilmediğim kelimeleri araştırarak fulledim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı