A1 ehliyet büyük motor önerisi

BatuH01

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba yakında 16 yaşıma gireceğim ve motosiklet alma planım var ve 2 sorum var.
Boyum 190 ve bisiklet gibi duracak bir şey istemiyorum crusier, chopper düşünmüştüm ama 125CC olanlar da gitmez bence her türlü oneriye açığım ama racing, cross güzel önerimiz var ise daha iyi olur. Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Diğer sorum;
Ehliyet alma süreci ortalama ne kadar sürüyor ve maliyet nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ehliyet alman 1-2 ay arası sürer ilk kez alacağın için. Gelelim motor önerisine valla 125 cc adı üzerinde avuç kadar motor nasıl bir şey bekliyorsun bilmiyorum fakat öyle devasa bir şey bulamazsın. Bende 190 ım 16 yaşındayken yani 4 sene önce yamaha nmax kullanıyordum. Benim sana tavsiyem tvs raider125. Hem çok küçük değil hemde memnun eder. Çin malı önermem.

Merhaba yakında 16 yaşıma gireceğim ve motosiklet alma planım var ve 2 sorum var.
Boyum 190 ve bisiklet gibi duracak bir şey istemiyorum crusier, chopper düşünmüştüm ama 125CC olanlar da gitmez bence her türlü oneriye açığım ama racing, cross güzel önerimiz var ise daha iyi olur. Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Diğer sorum;
Ehliyet alma süreci ortalama ne kadar sürüyor ve maliyet nedir?
Wr125r, xmax 125, nmax 125, pcx 125 bu sınıfta boyunun altında ezilmeyecek motorlar.

Ehliyet alman 1-2 ay arası sürer ilk kez alacağın için. Gelelim motor önerisine vallahi 125 CC adı üzerinde avuç kadar motor nasıl bir şey bekliyorsun bilmiyorum fakat öyle devasa bir şey bulamazsın. Bende 190'ım 16 yaşındayken yani 4 sene önce Yamaha NMAX kullanıyordum. Benim sana tavsiyem TVS Raider125. hem çok küçük değil hem de memnun eder. Çin malı önermem.

Haklısınız hocam 125CC'den pek bir büyüklük beklemememk lazım doğru + Hindistan menşei yani biraz şüphe uyandırdı.

WR125r, XMAX 125, NMAX 125, PCX 125 bu sınıfta boyunun altında ezilmeyecek motorlar.

Hocam NMAX belki güzel bir tercih olabilir teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı