A1 ehliyet direksiyon sınavında ne yapılmalı?

Yarın direksiyon sınavım var ve endişeliyim. Normalde babamda otomatik motor var onu rahat sürüyorum da manuel motoru şu ana kadar max 2 saat sürdüm. Parkuru rahat geçiyorum debriyajı kavradım 8 çizmeyi vs. rahat yapıyorum ama ben bunları birinci viteste yapıyorum. Vites atmayı göstermedi hoca ve çok ilgisiz ve hiç trafiğe çıkmadım. Trafiğe çıkınca ne zaman sinyal vereceğimi bilmiyorum. Yazılı sınavı çok bir şey bilmeden geçtim. Ne yapmam lazım arkadaşlar? Bana bir yol gösterin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamamen oradaki gözetmenin kararına vicdanına bağlı bir şey bende a2 aldım. vites atmayı bilmiyordum. okul içinde sorun yok. geçiyorsun. esas mesele yola geçtiğinde başlıyor. orada kulaklık olarak telsiz verecekler sana seni arkadan araba ile takip edecekler içinde sürücü kursunun temsilcisi ve jüriler oluyor. ben 1. vites de sürerek istop ettirmeden bitirdim. benim için önemli olan ehliyeti alabilmekti. ben hız meraklısı değilim scooter kullandığımdan vites beni alakadar etmiyor yani :) ora da yapman gereken önündeki arabaya arkadandaki arabayı aynalardan iyi gözetlemen ayna kontrolüne bakarlar. sağa ve ya sola giderken sinaylini asla unutma sinyal verdikten sonra direk yola atlama omuz kontrolünü yap da şerit değiştir. ani hareketlerden kaçın. diyebileceğim bu Allah kolaylık versin. Kardeş. en önemlisi istop ettirme.

Tamamen oradaki gözetmenin kararına vicdanına bağlı bir şey bende A2 aldım. Vites atmayı bilmiyordum. Okul içinde sorun yok. Geçiyorsun. Esas mesele yola geçtiğinde başlıyor. Orada kulaklık olarak telsiz verecekler sana seni arkadan araba ile takip edecekler içinde sürücü kursunun temsilcisi ve jüriler oluyor. Ben 1. vites de sürerek istop ettirmeden bitirdim. Benim için önemli olan ehliyeti alabilmekti. Ben hız meraklısı değilim scooter kullandığımdan vites beni alakadar etmiyor yani :) ora da yapman gereken önündeki arabaya arkadandaki arabayı aynalardan iyi gözetlemen ayna kontrolüne bakarlar. Sağa veya sola giderken sinaylini asla unutma sinyal verdikten sonra direk yola atlama omuz kontrolünü yap da şerit değiştir. Ani hareketlerden kaçın. Diyebileceğim bu Allah kolaylık versin. Kardeş. En önemlisi istop ettirme.

İstoptan korkuyorum ama kuzenim anlamazlar çok durmasan dedi.

Sinyalden kaldım arkadaşlar.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı