A1 ehliyet için motor önerisi

Sherit

Decapat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhabalar 16 yaşındayım bu yaz ehliyetimi alacağım.Maksimum bütçem 50-55 bin civarı (sadece motor için), ikinci el Mondial Drift L ve Kuba Çita 50r (kitli hali) arasındayım. Drift alırsam Ankara için sigorta ücreti ne kadar olur? Kafamı çok kurcaladı, sigorta pahalı ise her sene ödemekte zorlanır mıyım, bilemedim. Tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum abilerim, ablalarım.

Sigorta senin üstüne mi olacak
Evet
hocam antalyada ve 100k km çok degil mi?

TVS Raider öneririm ille de drift alacağım diyorsan bana ulaş.

Hocam TVS Raider 55bin TL'ye temiz bulamadım Sahibinden'de ondan drift düşündüm.

TVS Raider Mayıs ayında 17bin çıktı 16 yaşındayım ilk motorum araç kullanan birinin üstüne yaptırırsan 6k civarı tutar
Hocam bilmediğimden soruyorum babamın araba,minibüs,traktör gibi araçlar için ehliyeti var sigortayı onun üstüne yaptırabiliyor muyuz? Yoksa onunda motor ehliyeti mi alması lazım,nasıl oluyor?

Hocam bilmediğimden soruyorum babamın araba,minibüs,traktör gibi araçlar için ehliyeti var sigortayı onun üstüne yaptırabiliyor muyuz? Yoksa onunda motor ehliyeti mi alması lazım,nasıl oluyor?
Ehliyeti olmasına gerek yok onun üstüne alırsınız motoru sigortayı da onun üstüne yaptırabilirsiniz 6k civarı tutar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı