Emirhan77777 Decapat Katılım 13 Eylül 2023 Mesajlar 122 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2024 #1 A1 ehliyet ile ruhsatta 50CC normalde 200CC kullanılır mı?
Koneko Toujou Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2019 Mesajlar 2.433 Makaleler 2 Çözümler 20 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Temmuz 2024 #2 Ruhsatta 50 olduğu sürece sıkıntı yok. Tabii çevirmede motoru çalıştırmanı istemezlerse.
Emrecngz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 7.047 Çözümler 47 Yer Mersin 25 Temmuz 2024 #3 50CC blok nasıl 200'e yükseltiliyor? Hangi model? Ruhsata işlemediğin sürece o motor hala 50cc sayılır, polis fark edemez. Ama yasal değil tabi ki.
50CC blok nasıl 200'e yükseltiliyor? Hangi model? Ruhsata işlemediğin sürece o motor hala 50cc sayılır, polis fark edemez. Ama yasal değil tabi ki.
Koneko Toujou Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2019 Mesajlar 2.433 Makaleler 2 Çözümler 20 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Temmuz 2024 #4 Emrecngz dedi: 50CC blok nasıl 200'e yükseltiliyor? Hangi model? Ruhsata işlemediğin sürece o motor hala 50CC sayılır, polis fark edemez. Ama yasal değil tabu ki. Genişletmek için tıkla... CG tarzı bir motoru 200cc yaparsa tekerden çevirerek çalıştırması gerekir. Polis de çevirmede stop ettirip sonra tekrar çalıştırtırsa sıkıntı olur.
Emrecngz dedi: 50CC blok nasıl 200'e yükseltiliyor? Hangi model? Ruhsata işlemediğin sürece o motor hala 50CC sayılır, polis fark edemez. Ama yasal değil tabu ki. Genişletmek için tıkla... CG tarzı bir motoru 200cc yaparsa tekerden çevirerek çalıştırması gerekir. Polis de çevirmede stop ettirip sonra tekrar çalıştırtırsa sıkıntı olur.
Görkem Umut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 7.884 Çözümler 175 25 Temmuz 2024 #5 Koneko Toujou dedi: Polis de çevirmede stop ettirip sonra tekrar çalıştırtırsa sıkıntı olur. Genişletmek için tıkla... Bizim polislerimiz daha üstünde orijinal olduğu, fabrikadan çıkışta böyle geldiği faturaya işlenmiş orijinal egzoz ile modifiye egzozu ayırt edemiyorlar. Bunu mu ayırt edecekler? Hiç sanmam.
Koneko Toujou dedi: Polis de çevirmede stop ettirip sonra tekrar çalıştırtırsa sıkıntı olur. Genişletmek için tıkla... Bizim polislerimiz daha üstünde orijinal olduğu, fabrikadan çıkışta böyle geldiği faturaya işlenmiş orijinal egzoz ile modifiye egzozu ayırt edemiyorlar. Bunu mu ayırt edecekler? Hiç sanmam.
Okan Er Hectopat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 1.055 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2024 #6 Emirhan77777 dedi: A1 ehliyet ile ruhsatta 50CC normalde 200CC kullanılır mı? Genişletmek için tıkla... Kullanamazsin kanka o ehliyetle 125 CC kadar. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Temmuz 2024
Emirhan77777 dedi: A1 ehliyet ile ruhsatta 50CC normalde 200CC kullanılır mı? Genişletmek için tıkla... Kullanamazsin kanka o ehliyetle 125 CC kadar.
Erenbeys61 Hectopat Katılım 8 Mayıs 2022 Mesajlar 3.543 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2024 #7 Polislerin yanında belli etmezsen veya 200CC olduğunu fark edecek polise denk gelmezsen sıkıntı çıkmaz. Ayrıca yasal değil.
Polislerin yanında belli etmezsen veya 200CC olduğunu fark edecek polise denk gelmezsen sıkıntı çıkmaz. Ayrıca yasal değil.
Emirhan77777 Decapat Katılım 13 Eylül 2023 Mesajlar 122 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2024 #8 Okan Er dedi: Kullanamazsin kanka o ehliyetle 125 CC kadar. Genişletmek için tıkla... Ben bilmiyordum zaten 125CC kullanıldığnı. Emrecngz dedi: 50CC blok nasıl 200'e yükseltiliyor? Hangi model? Ruhsata işlemediğin sürece o motor hala 50CC sayılır, polis fark edemez. Ama yasal değil tabii ki. Genişletmek için tıkla... CG falcon işte kanka. Koneko Toujou dedi: CG tarzı bir motoru 200CC yaparsa tekerden çevirerek çalıştırması gerekir. Polis de çevirmede stop ettirip sonra tekrar çalıştırtırsa sıkıntı olur. Genişletmek için tıkla... Yok kanka kontakdan çalışiyor diye biliyorum. Zaten bizim burada çok çevirme olmuyor köy gibi bir yer ama köy değil yani çevirmeye girmemeye dikkatte ederim.
Okan Er dedi: Kullanamazsin kanka o ehliyetle 125 CC kadar. Genişletmek için tıkla... Ben bilmiyordum zaten 125CC kullanıldığnı. Emrecngz dedi: 50CC blok nasıl 200'e yükseltiliyor? Hangi model? Ruhsata işlemediğin sürece o motor hala 50CC sayılır, polis fark edemez. Ama yasal değil tabii ki. Genişletmek için tıkla... CG falcon işte kanka. Koneko Toujou dedi: CG tarzı bir motoru 200CC yaparsa tekerden çevirerek çalıştırması gerekir. Polis de çevirmede stop ettirip sonra tekrar çalıştırtırsa sıkıntı olur. Genişletmek için tıkla... Yok kanka kontakdan çalışiyor diye biliyorum. Zaten bizim burada çok çevirme olmuyor köy gibi bir yer ama köy değil yani çevirmeye girmemeye dikkatte ederim.
Koneko Toujou Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2019 Mesajlar 2.433 Makaleler 2 Çözümler 20 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Temmuz 2024 #9 Emirhan77777 dedi: Ben bilmiyordum zaten 125CC kullanıldığnı. CG falcon işte kanka. Yok kanka kontakdan çalışiyor diye biliyorum. Zaten bizim burada çok çevirme olmuyor köy gibi bir yer ama köy değil yani çevirmeye girmemeye dikkatte ederim. Genişletmek için tıkla... 200 lüklerin dinamosu motoru çalıştırmaya yetmiyor ondan lastik çeviriyorlar diye biliyorum. Kontakla çalıştırabilirsen hiç sıkıntı olmaz.
Emirhan77777 dedi: Ben bilmiyordum zaten 125CC kullanıldığnı. CG falcon işte kanka. Yok kanka kontakdan çalışiyor diye biliyorum. Zaten bizim burada çok çevirme olmuyor köy gibi bir yer ama köy değil yani çevirmeye girmemeye dikkatte ederim. Genişletmek için tıkla... 200 lüklerin dinamosu motoru çalıştırmaya yetmiyor ondan lastik çeviriyorlar diye biliyorum. Kontakla çalıştırabilirsen hiç sıkıntı olmaz.