A1 ehliyet ile 200CC kullanılır mı?

50CC blok nasıl 200'e yükseltiliyor? Hangi model?

Ruhsata işlemediğin sürece o motor hala 50CC sayılır, polis fark edemez. Ama yasal değil tabu ki.

CG tarzı bir motoru 200cc yaparsa tekerden çevirerek çalıştırması gerekir. Polis de çevirmede stop ettirip sonra tekrar çalıştırtırsa sıkıntı olur.

Polis de çevirmede stop ettirip sonra tekrar çalıştırtırsa sıkıntı olur.
Bizim polislerimiz daha üstünde orijinal olduğu, fabrikadan çıkışta böyle geldiği faturaya işlenmiş orijinal egzoz ile modifiye egzozu ayırt edemiyorlar. Bunu mu ayırt edecekler? Hiç sanmam. :D

Polislerin yanında belli etmezsen veya 200CC olduğunu fark edecek polise denk gelmezsen sıkıntı çıkmaz. Ayrıca yasal değil.

Kullanamazsin kanka o ehliyetle 125 CC kadar.

Ben bilmiyordum zaten 125CC kullanıldığnı.

50CC blok nasıl 200'e yükseltiliyor? Hangi model?

Ruhsata işlemediğin sürece o motor hala 50CC sayılır, polis fark edemez. Ama yasal değil tabii ki.

CG falcon işte kanka.

CG tarzı bir motoru 200CC yaparsa tekerden çevirerek çalıştırması gerekir. Polis de çevirmede stop ettirip sonra tekrar çalıştırtırsa sıkıntı olur.

Yok kanka kontakdan çalışiyor diye biliyorum.

Zaten bizim burada çok çevirme olmuyor köy gibi bir yer ama köy değil yani çevirmeye girmemeye dikkatte ederim.

Ben bilmiyordum zaten 125CC kullanıldığnı.

CG falcon işte kanka.

Yok kanka kontakdan çalışiyor diye biliyorum.

Zaten bizim burada çok çevirme olmuyor köy gibi bir yer ama köy değil yani çevirmeye girmemeye dikkatte ederim.

200 lüklerin dinamosu motoru çalıştırmaya yetmiyor ondan lastik çeviriyorlar diye biliyorum. Kontakla çalıştırabilirsen hiç sıkıntı olmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı