A1 ehliyet kalkıyor mu?

BakiTelli

Hectopat
Merhaba, bugün A1 ehliyete yazılmak için bir sürücü kursuna gittim ve sürücü kursu şimdi yazılırsan anca Ocak'da alacağımı ve ocakta yeni yasa çıkacağını, yeni yasa çıkınca A1 ehliyet tamamen kaldırılacağını ve benim de paramın yanacağını söylüyor. Böyle bir olay olabilir mi? Bana çok saçma geldi. bir sürücü kursuna daha gittim öyle saçma iş olur mu yalnızca B ehliyeti artık A1 ile aynı değeri görecek dedi. Yani A1 kaldırılmayacak dedi, sizin bu konudaki fikriniz nedir?

Merhaba, bugün A1 ehliyete yazılmak için bir sürücü kursuna gittim ve sürücü kursu şimdi yazılırsan anca Ocak'da alacağımı ve ocakta yeni yasa çıkacağını, yeni yasa çıkınca A1 ehliyet tamamen kaldırılacağını ve benim de paramın yanacağını söylüyor. Böyle bir olay olabilir mi? Bana çok saçma geldi. Bir sürücü kursuna daha gittim öyle saçma iş olur mu yalnızca b ehliyeti artık A1 ile aynı değeri görecek dedi. Yani A1 kaldırılmayacak dedi, sizin bu konudaki fikriniz nedir?

A1 kalkmıyor. Sadece b ehliyeti 125 CC motor hacmine sahip motorları kullanabiliyor ( A1'de aynısı) ayrıca anca Ocak'ta alırsınız demiş oda kısmen doğru 1 ay eğitim olsa falan evrak işleri falan Ocak'ı bulmayabilir de ama.

Merhaba, bugün A1 ehliyete yazılmak için bir sürücü kursuna gittim ve sürücü kursu şimdi yazılırsan anca Ocak'da alacağımı ve ocakta yeni yasa çıkacağını, yeni yasa çıkınca A1 ehliyet tamamen kaldırılacağını ve benim de paramın yanacağını söylüyor. Böyle bir olay olabilir mi? Bana çok saçma geldi. Bir sürücü kursuna daha gittim öyle saçma iş olur mu yalnızca b ehliyeti artık A1 ile aynı değeri görecek dedi. Yani A1 kaldırılmayacak dedi, sizin bu konudaki fikriniz nedir?

Hocam A1 neden kalkıyor zaten bu TR'ye özel bir şey değil Avrupa'daki sistemi kullanıyoruz.

Hocam A1 neden kalkıyor zaten bu TR'ye özel bir şey değil Avrupa'daki sistemi kullanıyoruz.

Evet bu bana da çok saçma geldi ama kursun bana dediği bu.

A1 kalkmaz yaşı küçük olanlar ehliyet almak için alır.

Bunu da söyledim zaten amaç onu engellemek dedi.

A1 kalkmıyor. Sadece b ehliyeti 125 CC motor hacmine sahip motorları kullanabiliyor ( A1'de aynısı) ayrıca anca Ocak'ta alırsınız demiş oda kısmen doğru 1 ay eğitim olsa falan evrak işleri falan Ocak'ı bulmayabilir de ama.

Evet ben de o şekilde biliyorum A1 kalkmayacak diyen bir kursa kayıt olacağım bugün.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı