A1 ehliyet sınavı için nasıl çalışılmalı?

Valances

Decapat
Daha fazla  
Selamlar, geçen günlerde 125CC motor önerisi için bir gönderi açmıştım ve iki gün önce ehliyet kursuna kayıt oldum. Sorum şu, bana verilen kitapçıktan mı çalışmak mantıklı yoksa YouTube'da çekilen videoları mı izlemek mantıklı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar, geçen günlerde 125CC motor önerisi için bir gönderi açmıştım ve iki gün önce ehliyet kursuna kayıt oldum. Sorum şu, bana verilen kitapçıktan mı çalışmak mantıklı yoksa YouTube'da çekilen videoları mı izlemek mantıklı?
Kitapçıktan çalışmanız daha iyi olur kitapçıktan çok bir şey anlamazsanız YouTube izlersiniz.

Sınav aşırı kolay, telefonuna uygulama indir oradan 10-15 test çözsen yeter zaten 70 alsan yetiyor.
3 sene önce girdim fakat değişmemiş sanırım.
Sıfır çalışmayla 88 almıştım, az buçuk trafik bilgim vardı tabi.

Son düzenleme:
Hocam sinav basit zaten dediklerine gore, bence internetten 2-3 video izleyin. Kitapciga calisin ve 2025'ten beri cikmis testleri cozun. Ben henuz ehliyete bile yazilmadim 1 ayim var ama simdiden calisiyorum. Babami ikna edersem yazilicam, bu arada ehliyetin alinmasi ne kadar suruyor onu da ogrenince yazar misiniz?

Bi testi cozmesi en fazla 7-8 dakika suruyor. Toplam 1-2 saatlik calismayla gecersiniz.

Verilen kitapçığı baştan sona okuyup önceki sınavlarda çıkmışları çözerseniz yeterli olur. Sınav zaten çok basit siz tecrübeniz yoksa uygulama sınavı için çalışın bence.

Hocam sinav basit zaten dediklerine gore, bence internetten 2-3 video izleyin. Kitapciga calisin ve 2025'ten beri cikmis testleri cozun. Ben henuz ehliyete bile yazilmadim 1 ayim var ama simdiden calisiyorum. Babami ikna edersem yazilicam, bu arada ehliyetin alinmasi ne kadar suruyor onu da ogrenince yazar misiniz?

Bi testi cozmesi en fazla 7-8 dakika suruyor. Toplam 1-2 saatlik calismayla gecersiniz.
1-2 ay arası kursun hızına bağlı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı