A1 ehliyet sınavında motor nasıl olur?

GainEager

Hectopat
Yer
Fox River
Ben iki ay sonra A1 ehliyeti alacağım. Yalnız vitesli motosiklet sürmeyi bilmiyorum sadece otomatik sürebiliyorum. Sınavlarda sadece vitesli motosiklet mi olur yoksa otomatik motorla sınava gireceğim bir yer bulabilir miyim?

Şimdi bilmiyor olabilirsin ama vitesi öğretirler, vitesli motorla sınava girer normal şekilde ehliyetini alırsın. Ama yok ben illa otomatik istiyorum dersen scooter verirler onunla sınava girersin, alacağın ehliyetle de sadece otomatik vites motorları sürebilirsin.

Bence normal ehliyet al zor değil.

Ben iki ay sonra A1 ehliyeti alacağım. Yalnız vitesli motosiklet sürmeyi bilmiyorum sadece otomatik sürebiliyorum. Sınavlarda sadece vitesli motosiklet mi olur yoksa otomatik motorla sınava gireceğim bir yer bulabilir miyim?
Bilmemek ayıp değil. Oraya gidenlerde adı üzerinde zaten sürücü kursu bilmeyenlerin öğrenmek için geldiği bir yer. A1 ehliyet için otomatik ve manuel olarak iki seçenek var evet tıpkı araba ehliyetinde olduğu gibi fakat bu şekilde alırsan sadece 125cc ye kadar olan scooterleri sürebilirsin. Manuel motosiklet süremezsin. Ehliyetini manuel olarak al. Orada öğreneceksin zaten. O keyfi yaşa bir daha scootere binmezsin bile.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı