A1 İngilizce çalışmak için kitap önerisi

Sevimli Tilki

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar bu yıl Marmara üniversitesinde hazırlık okumaktayım, İngilizcem yok denilecek kadar az var. Hazırlık sınıfında çok fazla bilenler olduğu için maalesef hocalar o kişileri referans alarak ders işliyor. Ben de önemli bir ölçüde dersi anlamıyorum. Üstüne İngilizceden soğuyorum ama İngilizceden soğumak istemiyorum. YouTube üzerinden Özer Kiraz'dan ders dinliyorum, yazarak çalışıyorum fakat böyle yeterli kaynak olmuyor. Bunun için sizden A1 seviyesindeki öğrenci için kitap önerisi isteyeceğim. Kitaplar uçuk fiyatlarda olmaz ise sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Devamlı grammar çalışmalısınız. Adapte olunca zaten basit günlük konuşmayı anlayabiliyorsunuz. Boş vaktiniz varsa RPG türünde ingilizce oyunlar oynayarak da kendinizi geliştirebilirsiniz.

Kitap alarak tek başınıza çalışmanız oldukça zor olacaktır. Udemy vs gibi sitelerden satın alımlar yapabilirsiniz. A1 başlangıç seviye dolasıyla oldukça fazla eğitim var bu konuda. Hepsi bilse dahi ortak sınav olacağından sınavı geçmen yeterli olacaktır. Üstüne her gün 1-2 saat düşsen bile yeterli. Önemli olan bol pratik ve yapabiliyorsan yazı yazmak ve kendi kendine konuşmak. Söylediğin her şeyi kayıt altına da alabilirsin. Gün geçtikçe konuşmaktan da korkmadığını anlamaya başlayacaksın. Ben hazırlık okudum bana kimse o zamanlar ipucu vs vermeden gramer çalışmıştım hep ama şu an üşengeç biri değilsen bunları yapmanı öneririm. Yazarak çalışırsan konu hakkında bilmediğin kelimeleri de öğrenirsin. Hatta Türkçe yazılar yazıp İngilizce'ye çevirebilirsin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı