A10-6800K Sistem Yükseltme

Daha fazla  
Sistemim ekte:
Ekran Alıntısı.PNG

Kasam Dark Aura 300W, ekran kartı olarak da APU kullanıyorum ve yetmiyor. Ben de bu yaz için temizinden ikinci el bir 2GB GTX960 alayım diye düşündüm. Hem PSU'ın kalitesizliği (bazen kendi kendine bilgisayar reset atabiliyor), hem de yetersizliğinden dolayı Kasa + PSU alır, bunları 1000TL'ye tamamlarım diye düşündüm. 1-2 haftadır bilgisayar oyun oynarken, video izlerken vs. takılıyor ve fişi çekip yeniden başlatmadan hiç bir şey yapılmıyor. Sorun, RAM'lerden kaynaklandığını düşünüyorum. RAM'lerde günümüz Türkiye'sine göre pahalı. Anakart da FM2, eski kabul edilebilir maalesef ki. Yeni bir bilgisayar daha toplayamam, işlemcinin ve diğer parçaların 960'ı kaldırabileceğinden de emin değilim. Kısacası yardıma ihtiyacım var ne yapmam gerektiği hakkında. Teşekkürler.
Edit: Anakart

ASUS A58M-A/USB3 A58 Soket FM2+ DDR3 2400MHz(O.C.) USB 3.0 DVI&HDMI Anakart

Son düzenleme:
Sisteminizin özelliklerini alt alta biraz daha anlaşılabilir şekilde yazıp, yükseltme yapmak için de net olarak ne kadar bütçeniz olduğunuz yazarsanız daha iyi olur. Mesaj ve planlarınız anlamak ve doğru bir öneri yapabilmek için biraz karışık.

Amd A10-6800K + APU
8GB DDR3 1600MHZ Soğutmalı Hi-Level
Dark 300W Kasa
Amd A10-6800K + APU
8GB DDR3 1600MHZ Soğutmalı Hi-Level
Dark 300W Kasa
+ 1000TL bütçe

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı