A10 7700K ile Hangi Oyunları Test Etmeliyim?

Merhabalar. Umarım konu doğru yerdedir. Bu akşam A10 7700K'lı APU sistemimin parçalarını alıyorum. Hangi oyunları test etmeliyim? Bir de ne ile test edeyim? Elimdeki oyunlar şu oyunlar;
1-Battlefield 3
2-Call of Duty: Modern Warfare 2
3-Counter Strike: Global Offensive
4-Borderlands 2
5-Hawken
6-Battlefield 4
7-Minecraft
Herkese iyi günler diliyorum.

Son düzenleme:
Ram apu için yetersiz. :( 8 gb yapmalısın zaten apu olduğu için o rami apunun içindeki ekran kartı alıyor hemde oyun alıyor o yüzden yetmez. :( Yanlışta biliyor olabilirim öyleyse şimdiden özür dilerim :) Ben anlatamadımda siz anladınız işte :D

Kardeş Soğutucu Olarak Ne kullanacaksın ? Öneri Nedir Bu İşlemciden İyi Performans Almak İçin

Kardeş Dediğin Anakarta Baktım 2 Slot Ram var. Ya 8 GB Alıcaksın Baştan , Yoksa 2 ram takman imkansız.
İlerde Yükseltirim diye düşünme . 8 Gb Tek alman gerekir. Hem anakartta pek iyi değil bu arada.

Ya seçtiği anakart 120 TL , Gamıng 3 alsa -350 tl" . ileri dönük olur . o anakarta kaç ram takacaksın . Önemli olana ekran kartı parasından kurtluyorsun işte.

Ya seçtiği anakart 120 TL , Gamıng 3 alsa -350 tl" . ileri dönük olur . o anakarta kaç ram takacaksın . Önemli olana ekran kartı parasından kurtluyorsun işte.

Gaming 3 Intel içindir yanlış bilgilendirme.

Rami yükseltmek zor değil sonra bir 4 gb daha alır. Ama almışken 1866 mhz alsaydı iyi olurdu. Çünkü apulardan tam performans almak için en az 1866 mhz ram gerekli. :)

RAM'e hız aşırtma yapar 1886 MHZ'de kullanır.

Ben Anakartla "A88X-G45 GAMING" ve "A10 7850k " alıcam. zaten bi sistemim var fakat her oyunu açmıyor. ekran kartım 5450 milattan önce yani. 600 liraya bütün oyunları oynıycam. zaten low olsun yeter. kasmadan oyun oynamak istiyorum :D

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı