A10-7700k İşlemciye Sapphire R9 285 Dual-X takma

Oguzkan

Kilopat
Hayırlı günler. Ben yakın zamanda kendime 2. el Sapphire R9 285 aldım. Bunu bilgisayara taktım. Fakat şöyle bir problemim var. Ekran kartını bağladım, AMD'nin güncel Driver'ını yükledim. Yüklediğim versiyon ile ekran kartının uyumsuz olduğunun uyarısını alıyorum. Fakat ben siteden R9 200 series yazan driveri indirdim. Ayrıca APU ekran kartı iptal olmuyor. Hala sistemden 1 GB RAM APU tarafından kullanılıyor. Nasıl bir yol izlemeliyim?
Normal çalışıyordu. Daha sonra güncelleme yaptım. hem aygıt yöneticisinden sürücü güncelle dedim, hemde AMD Radeon'u güncelleştirdim ve şimdi sadece APU'yu görüyor PC. Normal çalışıyordu. Güncelleme yapınca bu hale geldi. APU'yu devre dışı bırakamaz mıyım? Lütfen yardımcı olun

Son düzenleyen: Moderatör:
Biraz geç bir cevap oldu fakat Msi anakartında ki BİOS'dan nasıl kapatacağımı bulamadım. En ufak ayar sonrasında kendini uyku moduna alıyor bilgisayar.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı