Sapphire R9 285 Dual-X Alınır mı?

• Konuyu başlatan oktay60
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 5.441
Hocam GTX960'ın fiyatının fazla abartı olduğunu düşünüyorum.Zaten o kadar fazlada para vermek istemiyorum.
Uzun zamandır R9 285'te karar kılmıştım zaten ama bir türlü parayı denkleştiremedim.Geçen hafta ASUS R9 285 indirimdeydi ve alamadım.Dolar şu sıralar hayli yüksek ve ASUS modeline fiyatı nedeniyle uzak kalıyorum.Dediğim gibi 750TL bütcem var ama hepsini kullanmak istemiyorum şuanda.Kasa falan alacagım ay içerisinde.

Sapphire R9 285 Modelini önermiyorsanız R9 280 modeline veya daha düşük kartlara inmeyi planlıyorum.
Zaten öyle çok fazla oyun oynayan biride değilimdir.Online olarak sadece Point Blank oynuyorum.Onun dışında GTA V ve COD AW falan oynamayı düşünüyorum.Ultrada olup olmaması çok sorun değil.Monitörüm 1440x900 çözünürlükte zaten.Orta ayarlar falan yeterlidir benim için.

Bu arada bu CW sorununu biraz açıklayabilirmisiniz bana.Eğer Sapphire alırsam ve CW sorunu çıkarsa garanti kapsamına giriyor mu?Kartı değiştirebiliyormuyuz yani?

Bu CW sorunu ne gibi sorunlar doğurur?
Performans kaybı yaşarmıyım?

Bunlarıda cevaplarsanız çok sevinirim.
Garanti konusunda tabii ki ben kesin bir şey diyemem. Ama bildiğim kadarıyla şuanda ASUS'un garanti servisi çok kaliteliymiş. Herhangi bir arızada parçayı direk değiştirip, yenisini yolluyorlarmış.

Eğer ben GTA V ve onun düzeyindeki oyunları orta ayarlarda akıcı oynasam yeterlidir diyorsan, sana R9 270X bile yeterlidir. Ama illa ki R9 serisi almana gerek yok. GTX 770 seviyesinde kartta sana yetecektir. Marka konusu sana kalmış CW performansı etkilemez, ama onlarca para verip aldığından sistemden gelen ses seni rahatsız etmeyecek ise, al. Ama yine de benim sana tavsiyem MSI, ASUS, EVGA gibi markaları tercih etmen. (y)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı