A10 7800 sistem tarayıcıda dolaşırken bile kasıyor

771493

Femtopat
Eski bir bilgisayarım vardı kardeşim oynasın diye koydum ancak YouTube'da video izlerken veya Twitter'da dolaşırken bile takılıyor.
Ekran kartı: NVIDIA GeForce GT730 4 GB.
İşlemci: AMD A10-7800 Radeon R7, 12 compute cores 4C+8g 3.50 GHz.
RAM: Marka hatırlamıyorum 16 GB.
Malwarebytes ile tarattım virüs çıkmadı.

PSU sıkıntılı, degistirdigin takdirde sorun düzelir.

Kafamda bir bütçe belirleyemedim bir tane iyi ve pahalı da olabilir bir tane de F/P önerirseniz iyi olur. Karşılaştırma yapıp birini alırım.

Sisteme cok yatırım yapmana gerek oldugunu sanmıyorum, 2. el FSP 500W bulabiliyorsan al 0 istiyorsan Aerocool VX Plus 500W 1000TL civarı bulunuyor.

Sisteme cok yatırım yapmana gerek oldugunu sanmıyorum, 2. el FSP 500W bulabiliyorsan al 0 istiyorsan Aerocool VX Plus 500W 1000TL civarı bulunuyor.

Çok teşekkür ederim, çok yardımcı oldunuz.

@GFYT hocam evde bir PSU var Power man IP-P300AJ3-1 300W bu yeni PSU alana kadar işimi görür mü yoksa takarsam çalıştırmaz mı?

Son düzenleme:
300W yetebilir, deneyin hocam.

Teşekkürler deneyip yazacağım.

@GFYT PSU'yu taktım yani en azından takabildiğimi düşündüm PC'yi açma tuşuna bastığımda görüntü gelmiyor, max 30 saniye sonra da kapanıyor. Yanlış takmış olabilir miyim ya da PSU mu bozuk?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…