A10 7850K + AMD Radeon R7 250 DDR3 Performansı

Gençler bu işlemci ile R7 ile CF yapabilirsiniz!
R7 265 ve R7 260x Karşılaştırması
R7 265 Fiyatı (Stokta yok gibi.)
R7 260x Fiyatı (Fiyatı gayet uygun.)

Şuanda R7 240 ve R7 250 ile uyumlu performans artışı da tablodaki gibi gayet güzel.
İlerde yazılım desteği ile dediğin R7 kartları ile Crossfire olabilir diye düşünüyorum. Diğer apu işlemcilerin kutularında hangi kartlarla CF yapıldığı yazıyordu fakat bu işlemcide maalesef yazmıyor enteresan bir durum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba hocam adım enes bu sistemden toplamak istiyorum elimde hali hazırda r7 250 bulunmakta sistemi topladık tan sonra görüntü çıkışını ekran kartı üzerinden mi yoksa anakart üzerinden mi başlamalıyız

Merhaba hocam adım enes bu sistemden toplamak istiyorum elimde hali hazırda r7 250 bulunmakta sistemi topladık tan sonra görüntü çıkışını ekran kartı üzerinden mi yoksa anakart üzerinden mi başlamalıyız
Lütfen yeni konu açın!
2014'deki konuyu hortlatmışsınız.

Crysis 3 ve Metro Last Night'da çok ciddi performans artışları olmuş. Ama Dual Graphics desteği olmayan eski online oyunları da deneseydiniz güzel olurmuş.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı