A10-7850K Dual Graphics yapmak mı? Yoksa başka ekran kartı mı?

eLated.*

Hectopat
Makaleler
4
Yer
İzmir
Daha fazla  
Merhabalar. A10-7850K APU işlemci'ye sahibim kısa zaman içinde ekran kartı alacağım fakat ne alacağım konusunda hiçbir fikrim yok. R7 250(250-300TL) alıp 7850K'nın içindeki ekran kartıyla birlikte Dual Graphics olarak çalıştırmak mı? yoksa daha güçlü bir ekran kartına(500-550TL civarı) para verip onu takmak mı daha mantıklı olur? Cevaplarınızı bekliyorum.

Güncel.

Kesinlikle öyle birşey yapma onun yerine 260x veya 265 al çünkü söylediklerine göre r7 250 ile 7850k yı birlikte kullansan bile ancak r7 260 performansını verebiliyor ve bazı oyunlar bu ikisini aynı anda kullanamıyor bile

Kardeşim hemen hemen sistemlerimiz aynı sayılır.Bende a10 7850k kullanıyorum ben gtx 960 veya r9 285 düşünüyorum.Şu r9 300 serisi cıksın uygun bir kart bulursam onuda alabilirim.Ama seni söylediğin bütçeye r9 270 veya r9 300 serisinden r9 365 benzeri kartlar alabilirsin.

Benimde aklıma geldi fakat şuanda cebimden çok fazla para çıkmasını istemiyorum çünkü büyük ihtimalle Zenfone 2 alacağım onun için para biriktiriyorum. 250TL daha verip daha yüksek performans almak daha hoş geliyor fakat bilemiyorum.

Benimde aklıma geldi fakat şuanda cebimden çok fazla para çıkmasını istemiyorum çünkü büyük ihtimalle Zenfone 2 alacağım onun için para biriktiriyorum. 250TL daha verip daha yüksek performans almak daha hoş geliyor fakat bilemiyorum.
Dolar şuan zaten tavan yaptı, gtx 960 700 lira ve altına indiği zaman bende almayı düşünüyorum şuan alınmaz zaten.Performans olarak da günümüzde oyunların çoğunu 1080p ultrada açıyor.Bende harici bir kart alasıya kadar, işlemcinin içindeki ekran kartını overclok yaptım 720 mhz çekirdek hızını 960 mhz cıkartabildim maximum, şuan o şekilde kullanıyorum.

Benim işlemci'nin silikon'u çok iyi çıktı. 4.3Ghz voltajsız çıkartabiliyorum GPU hızını ise en son 950 denedim dahada zorlamadım.

Benim işlemci'nin silikon'u çok iyi çıktı. 4.3Ghz voltajsız çıkartabiliyorum GPU hızını ise en son 950 denedim dahada zorlamadım.
Bende stok soğutucusu oldugu için sadece, tek tuşla overclok seçeneği ile overclok yaptım 4,2 ghz cıkartı işlemciyi voltaj vererek yapmadım.İleride harici bir soğutucu alıp, oveclok yapmayı düşünüyorum.Yardımlarını beklerim. :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı