A10-7850K Oyunlarda Düşük FPS Sorunu

King_42

Hectopat
A10-7850K APU'lu bir sistemim var ve artık oyunlarda düşük FPS almaktan bıktım. 8 GB 1866 MHz RAM olmasına rağmen GTA 5'te 23 FPS'yi geçemiyorum. Dying Light 25 FPS üzerine çıkmıyor. Far cry 4 Low'da 30 FPS üzerine çıkmıyor. A8-7650K ile test yapmışlardı Recep ve Ali ağabey onlar o sistemde GTA 5'de 35 FPS'nin altına düşmediler ama benim değerler böyle. Sizce neden ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tek modül RAM ile APU dan performans alamazsınız. Yanına aynı marka model 8GB daha ekleyin. O zaman istediğiniz peformansa kavuşursunuz. Bana sorarsanız 8GB RAM e 200 TL vereceğinize biraz daha bütçeyi arttırıp en azından R7 260X civarı bir ekran kartı satın alın.

Tek modül RAM ile APU dan performans alamazsınız. Yanına aynı marka model 8GB daha ekleyin. O zaman istediğiniz peformansa kavuşursunuz. Bana sorarsanız 8GB RAM e 200 TL vereceğinize biraz daha bütçeyi arttırıp en azından R7 260X civarı bir ekran kartı satın alın.
Hocam zaten R9 270 ile 24" monitör alacağım o yüzden masraf yapmaya gerek yok

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı