A10 7850K Performans ve Ses Sorunu

Makaleler
2
Yer
İzmir
Daha fazla  
Merhabalar. Uzun süredir yaşadığım bir problem artık beni çileden çıkarıyor. Haziran ayında topladığım bilgisayar bir süre önce (yaklaşık 3-4 ay) performans kaybetmeye, aynı zamanda da çok ses çıkartmaya başladı. 2 ay önce düşük ayarda 60 FPS aldığım CoD:AW oyunu artık aynı ayarlarda kasarak oynamaya çalışıyorum. Aynı zamanda diğer aygıtlardan çok daha yavaş internet kullanıyorum. Sistemim aşağıda yazıyor. Soğutma değiştirdim, seste yine fark olmadı. Fanlarım çok yüksek devirlerde dönüyor. Ne yapmalıyım? @SypeR

İşlemci/Ekan Kartı : A10 7850K
Soğutucu: CM Blizzard Mini T2
Anakart: A55M-E33
Ram: (2x4GB) 8GB 1600MHz Cl9
Kasa: Everest Eagle Modifiye(!) Edilmiş Kasa
Ağ Kartı: ASUS PCE-N10 150MBPS Kablosuz PCI-E Kart

Büyük bir arşivim var ama şu an yedeklemeye başladım. Zaten yedeklemem gereken çok fazla şey yok sadece Adobe programları. Oyunlarım vs. 2. harddiskte. Sıkıntı olmaz değil mi?

Yedeklemem tamamlandı. Şimdi format mı atmalıyım yoksa başka öneriniz var mı? Normalde bilgisayara format atmayı SSD aldıktan sonra düşünüyordum ama ne zaman alacağım kesin değil.
@SypeR @czg7z

Son düzenleme:
Format atmak yerine işletim sisteminize bağlı olarak combofix, ADWcleaner, İOBİT adwanced system care, bleachbit, kaspersky deneme sürümü ile bilgisayarınızı formatlamış kadar olursunuz.

Bizzat A10-7850K kullanıcısı olarak sana şu videoyu atıyorum videoyu çektiğimde pc'yi alalı 4 ay olmuştu yani herhangi bir sorun yok benim bilgisayarımda. Not: Video çekildiğinde ayarlar kısılmıştı. Büyük ihtimalle sizin bilgisayarınıza virüs bulaşmış. Video:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ayarlar:
s1_sp64_ship_2015_02_25_19_23_26_064-jpg.53327

s1_sp64_ship_2015_02_25_19_23_30_023-jpg.53328

s1_sp64_ship_2015_02_25_19_23_20_360-jpg.53329

@ArnıldCivardagezen En güzeli böyle olacak diye düşünüyorum ben. Eğer dosyalarınızı da yedeklediyseniz kurun en baştan sisteminizi. Ardından bir antivirüs programı, özellikle oyun modu olan bir freeware program bulabilirseniz oyunlarda da rahat edersiniz. Windows güncellemelerini yapmayı unutmayın bir de. En önemlisi güncellemeler.

Merhabalar. Uzun süredir yaşadığım bir problem artık beni çileden çıkarıyor. Haziran ayında topladığım bilgisayar bir süre önce (yaklaşık 3-4 ay) performans kaybetmeye, aynı zamanda da çok ses çıkartmaya başladı. 2 ay önce düşük ayarda 60 FPS aldığım CoD:AW oyunu artık aynı ayarlarda kasarak oynamaya çalışıyorum. Aynı zamanda diğer aygıtlardan çok daha yavaş internet kullanıyorum. Sistemim aşağıda yazıyor. Soğutma değiştirdim, seste yine fark olmadı. Fanlarım çok yüksek devirlerde dönüyor. Ne yapmalıyım? @SypeR

İşlemci/Ekan Kartı : A10 7850K
Soğutucu: CM Blizzard Mini T2
Anakart: A55M-E33
Ram: (2x4GB) 8GB 1600MHz Cl9
Kasa: Everest Eagle Modifiye(!) Edilmiş Kasa
Ağ Kartı: ASUS PCE-N10 150MBPS Kablosuz PCI-E Kart
  1. İşlemci kaç derece sıcaklıkta fanlar kaç RPM ile dönüyor?
  2. Sistem hangi diske kurulu?
  3. Oyunlar nereye kurulu?
  4. Oyun orijinal mi?
  5. Sürücüler güncel mi?
  6. Sağlam bir Internet Security çözümü kurulu mu?
  7. Sistem boştayken çalışan işlemler neler?
tarzı uzatabileceğim tonla soru var. İlk olarak bu soruların cevaplarını verir misin?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı