Redmi Note 14 alınır mı?

Makaleler
15
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
--[Ekran Kartı]: GIGABYTE Radeon RX 6600 EAGLE 8 GB
--[İşlemci]: AMD Ryzen 5500
--[RAM]: GoodRam 8GB IRDM PRO 3600MHz CL18 DDR4 [2x8]
--[Anakart]: GIGABYTE B450M K
--[NVMe SSD] Kingston NV2 1 TB

--[Monitör] Gigabyte G24F-2
--[Klavye-Mouse] Logitech MK120
--[Kulaklık] Corsair HS50 Pro

_
Meslek
Öğrenci
Merhaba, Redmi Note 14 (pro değil) telefonu almayı düşünüyorum. 8 GB RAM, 256 GB ROM versiyon.

Rakip olarak Samsung A17-A26 ve Vivo, Oppo gibi markaların ürünleri vardı ancak Redmi daha F/P görünüyor. Kutudan (telefona yapıştırılmış şekilde)ekran koruyucu, 33W adaptör ve kılıf çıkması büyük artılar. İşlemcinin MediaTek olması kötü olsa da Note serisi Redmi'nin ana serisi diye hatırlıyorum, dolayısıyla performansı çok kötü olmamalı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Merhaba, Redmi Note 14 (pro değil) telefonu almayı düşünüyorum. 8 GB RAM, 256 GB ROM versiyon.

Rakip olarak Samsung A26 ve Vivo, Oppo gibi markaların ürünleri vardı ancak Redmi daha F/P görünüyor. Kutudan (telefona yapıştırılmış şekilde)ekran koruyucu, 33W adaptör ve kılıf çıkması büyük artılar. İşlemcinin MediaTek olması kötü olsa da Note serisi Redmi'nin ana serisi diye hatırlıyorum, dolayısıyla performansı çok kötü olmamalı.
Note 14'te ki G99, Dimensity 810'nun Helio isimli modeli gibi birşey. SD 695'e rakip kaçabilir ama daha zayıftır.

Şahsen Realme 12+ / Nothing Phone 1 zorlardım veya indirimini beklerdim. Daha güçlü olmaları ile beraber, OIS gibi kamera için efektif donanıma sahipler. LYT600(Realme) ile IMX766(Nothing)'da, HM6'dan iyi herhalde.

İnceleme konusunda ise: Notebookcheck yada GSMArena öneririm, daha profesyoneller. Ekran kontrast değerini bile ölçen bir firma Notebookcheck, geri kalan Youtuber'lar hava civa bence.

Son düzenleme:
@Sakuya Izayoi @He stole my money Cihazı ikinci telefon olarak alacağım, ana telefon olarak One UI'dan vazgeçemiyorum zaten. :D

Üç yıl güncelleme desteği ve telefonun donanımı bana hoş göründü. Nothing Phone'u çok merak ediyordum ancak iyi indirimleri iki haftayla falan kaçırdım sanırsam.

Redmi'nin C serileri korkunçtu, MediaTek'ten bezmiştim. Ana telefon olmayacağından pek de endişelenmiyorum bu sefer.

@Sakuya Izayoi @He stole my money Cihazı ikinci telefon olarak alacağım, ana telefon olarak One UI'dan vazgeçemiyorum zaten. :D

Üç yıl güncelleme desteği ve telefonun donanımı bana hoş göründü. Nothing Phone'u çok merak ediyordum ancak iyi indirimleri iki haftayla falan kaçırdım sanırsam.

Redmi'nin C serileri korkunçtu, MediaTek'ten bezmiştim. Ana telefon olmayacağından pek de endişelenmiyorum bu sefer.
G80-88 gibi olmaz, artık onları kast ediyorsanız. Genede Redmi Note 14 önermiyorum şahsen, daha iyileri var çünkü.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı