A10 7850k sistem DMC 5 kaldırır mı?

Daha fazla  
İyi sosyaller. Şu anda Devil May Cry 5 kuruyorum fakat bilgisayarımın kaldırıp kaldırmayacağından emin değilim. Monitörün çözünürlüğü olan 1080p de oynasam yeter. Elverişli mi?
Sistem:
A10 7850k.
Intel Arc A770 limited Edition 16g.
16 GB 1600MHz RAM.

O işlemciye o ekran kartını takmak kimin fikriydi? Dünyanın en saçma sapan kombinasyonu olmuş. Tofaş'a kamyon lastiği takmışsınız. Devasa oranda darboğaz olur.

Oynatır.

Herkes öyle diyor fakat çatır çatır da ultrada oynatıyor. Tamam eski kalabilir fakat o zamanın Ryzen'i.

Oynatır oynatmasına ama o işlemciye o ekran kartı hiç olmuş mu? Çok fazla darboğaz yapar o sistem.

Besliyor. Darboğaz yapsa bile performansı tatmin ediyor.

İyi sosyaller. Şu anda Devil May Cry 5 kuruyorum fakat bilgisayarımın kaldırıp kaldırmayacağından emin değilim. Monitörün çözünürlüğü olan 1080p de oynasam yeter. Elverişli mi?
Sistem:
A10 7850k.
Intel Arc A770 limited Edition 16g.
16 GB 1600MHz RAM.

Zamanında A10 7870k ile RX470 kullandım devasa darboğaz yaşıyordum oyle'ki kartın %50-60 anca zar zor kullanabiliyordum, A770 kim akıl etti bu işlemci ile kullanmaya.

Zamanında A10 7870k ile RX470 kullandım devasa darboğaz yaşıyordum oyle'ki kartın %50-60 anca zar zor kullanabiliyordum, A770 kim akıl etti bu işlemci ile kullanmaya.

Ben akıl ettim. Şu anlık yeni anakart veya işlemci alacak durumum yok anca 1 yıl sonra. A770'i bir hemşerim uygun fiyata verince bende kaçırmadım. Pişman da değilim. Darboğaz yapıyordur ancak performansından memnunum oynadığım tüm oyunlarda.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı