Zeydan Yurdbekler
Kilopat
Daha fazla
Selam arkadaşlar elimde masaüstü sistem var. Öncelikle bunu satsam satacağım fiyata neler alabilirim ? Satıp yeniden toplamak daha mı mantıklı yoksa bu sisteme bazı parçalar ekleyerek verim alabilir miyim ? Verim almak istediğim oyun Battlefield 1 ve satmayı düşündüğüm rakam 1800 - 1600 arası.
Sistemim Özellikleri
Benim bu sisteme düşündüğüm ekran kartı GTX 1050 TI veya RX 460 tabi uyarmı darboğaz olayları falan olur mu ? Başka modellerde önerebilirsiniz ve ayrıca bu sisteme overclock yapmam mümkün mü ben 4.0 GHz hızına ulaştırdım. Stabil bir şekilde çalışıyor gibi gözüküyor 1 saatlık Battlefield 1 toplam sıcaklık 55 derece işlemci sıcaklığı stok fan var voltajda arttırsam 4.5 GHz hızına ulaştıramıyorum makine kilitleniyor.
Resimler ;
Sistemim Özellikleri
- Anakart : Asus A88xm-a
- İşlemci : A10 APU 7850K R7 Graphic 3.7 GHz
- Ekran kartı : APU ekran kartını kullanıyorum. Battlefield 1 bu durumda 20 - 35 FPS arası değişiyor düşük ayarlar.
- RAM : 8 GB 1333 MHz üzerinde yazıyor sistemde 800 MHz olarak görünüyor. BIOS'ta 1600 MHz.
- Harddisk : 500 GB 7200 RPM
- Güç Kaynağı : 500 watt Boost
- Çözünürlük : 1600 * 900
Benim bu sisteme düşündüğüm ekran kartı GTX 1050 TI veya RX 460 tabi uyarmı darboğaz olayları falan olur mu ? Başka modellerde önerebilirsiniz ve ayrıca bu sisteme overclock yapmam mümkün mü ben 4.0 GHz hızına ulaştırdım. Stabil bir şekilde çalışıyor gibi gözüküyor 1 saatlık Battlefield 1 toplam sıcaklık 55 derece işlemci sıcaklığı stok fan var voltajda arttırsam 4.5 GHz hızına ulaştıramıyorum makine kilitleniyor.
Resimler ;
Son düzenleyen: Moderatör: