A10 7850K sisteme 350 $ ekran kartı önerisi

eLated.*

Hectopat
Makaleler
4
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistemim şu şekilde
İşlemci:AMD A10-7850K Black Edition APU
Anakart:Asus A88XM-A 2400Mhz O.C
Ram: GSkill Ripjaws 8GB(2x4GB)1600Mhz(@2133Mhz)
İşlemci Soğutucu: Deepcool Gammaxx S40
Power Supply: Zalman ZM500-LE 444W
Harddisk:Western Digital Blue 1TB 7200RPM
Kasa: Zalman Z3 Plus White

Şimdi bu sisteme olabilecek en yüksek ekran kartını takmak istiyorum fakat 300-350$ civarında bir bütçem var bu sisteme takabileceğim şekilde bir ekran kartı önerisi bekliyorum(Yurt dışından da olabilir) Teşekkürler.

Güncel.

R9 290

Darboğaz yapabilir ama ben yerinde olsam işlemci ve anakartı satıp i5 4460 ve h81m-p33 alıp r9 390 takardım.

Son düzenleyen: Moderatör:
R9 290 güç kaynağıma yetmiyor. Maalesef takamıyorum. Benim aklımda yurt dışından evga gtx 970 getirtmek var fakat bilemedim.

Güncel

Anakart ve APU'yu satsam kaç TL eder acaba? 400TL APU 200TL anakart desem satılır mı acaba? Bu arada R9 380 alırsam 4gb almayı düşünüyorum ileriye dönük olsun. Aklımda hala daha yurt dışından Evga GTX 970 getirtmek var.

Ne alakası var. APU işlemciler DirectX 12 ile anca İ3'lere yaklaşıyorlar. Geçmiyor sadece yaklaşıyorlar. 8 senedir AMD kullanıyorum, ne AMD düşmanıyım ne de İntel hayranıyım. Ben AMD'yi seviyorum ama bu sadece beni bağlar. Başkasına öneri verirken en yüksek verim birinci tercih olmalı.

APU aşağı yukarı o fiyatlara satılabilir. Yurtdışından ucuza getirtmek cazip olsa da biraz kumar. Coil whine çıksa ne yapacaksın? Az bir para değil, 1000 TL civarı. Zaten sürekli gelişiyor kartlar. Garantisi olan bir kart alıp ilerde güncellersin. R9 380 bir tık önde GTX 960'a göre. Yazılım konusunda da Nvidia bir tık önde. Hangisi önceliğinse ona göre karar ver.

Bildiğim kadarı ile Evga'nın uluslararası garantisi var yani bir şey olduğunda gidip Türkiye'deki servisinde değişim yaptırabiliyorum(Evga'nın politikası budur biliyorsanız) O yüzden Evga GTX970 alırsam böyle bir kumar oynamamış olacağım. Fakat aklımda bir şey daha var. Güç kaynağı yeter mi? yetmez mi? Not: İşlemci'm takoz değil 4.5 Ghz'lere çok rahat çıkabiliyorum darboğaz olacağını zannetmem.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı