Şimdi APU alınca 2133 MHz RAM alacağım. O da 300 TL. Şimdi APU alınca her şeyin güncel olanını almış oluyorum. Diğerinde güncel olmayan parçalar da alıyorum. Kafama APU yatıyor ama arkadaşlarım baya dalga geçiyor. Şimdi ki sistem de birşey de oynamıyorum. Sende bütün oyunları açtı mı ? Hazır sende varken merak ettiklerimi sorabilir miyim ? Youtube'de hepsi ayrı telden çalıyor da.
Kardeşim öncelikle yaptıracağın pc hayırlı uğurlu olsun.Öncelikle sana tavsiyem A10 7850K.Niye A10 diyorum.Çünkü A10'un diğer işlemcilerden farkı 8 katman'lı olması.4 çekirdek 4 katman toplamda 8 katmanlı olması ayrıca yanında r7 GPU yani r7 ekran kartı var.BF4 gibi fps oyunların üstesinden rahatlıkla gelebilirsin.bu işlemci minimum 300w istiyor.Bence ilk öncelik bu işlemciyi almandır.İleriki yıllarda harici bir ekran kartı alırsan minimum 500w güç kaynağı alman lazım.Ayrıca ileriki yıllarda harici ekran kartı alırsan kıyasla 4 kat daha iyi performans artışı olur.Tabi ekran kartınında iyi olması lazım.Gayet haklısın fakat mantık şu şekilde;
1. Bütçen elveriyor ise işlemci + ekran kartı alır, takar, oynarsın. En son ayarları açarsın. (1200-1300 TL yi bayağı zorlaman gerekiyor.)
2. Düşük bir bütçen var ise APU alır geçici olarak ikisini birden halletmiş olursun. İleride de paran olunca iyi bir ekran kartı satın alıp takarsın oynarsın bütün oyunları Ultra'da yineBen oyunlarda ultra beklentisi olan birisi olmadığım için 720P medium ayarlar da bana yetiyor. Bu bir tercih meselesi. Bende bütçemle sağlam bir işlemci ve ekran kartı satın alabiliyordum. Ayrıca sadece kasaya param yetiyordu. Fakat almadım çünkü ihtiyacım yoktu. Artan parayla monitör, klavye - fare gibi aksesuarlarımı satın aldım
Kardeşim öncelikle yaptıracağın pc hayırlı uğurlu olsun.Öncelikle sana tavsiyem A10 7850K.Niye A10 diyorum.Çünkü A10'un diğer işlemcilerden farkı 8 katman'lı olması.4 çekirdek 4 katman toplamda 8 katmanlı olması ayrıca yanında r7 GPU yani r7 ekran kartı var.BF4 gibi fps oyunların üstesinden rahatlıkla gelebilirsin.bu işlemci minimum 300w istiyor.Bence ilk öncelik bu işlemciyi almandır.İleriki yıllarda harici bir ekran kartı alırsan minimum 500w güç kaynağı alman lazım.Ayrıca ileriki yıllarda harici ekran kartı alırsan kıyasla 4 kat daha iyi performans artışı olur.Tabi ekran kartınında iyi olması lazım.
Istediğim fiyata bu sistemi toplayabilirim. 2-3 gün fazladan çalışsam, monitör de alırım. @Ralorieth üstte sorduğum soruları da cevaplarsan her şey tamamdır.
Sen baya bir abartmışsın o bütçe ile daha iyisi olabilirmişben bunu almayı düşünüyorum.
Cooler Master Blizzard T2 Mini İntel Lga 775/1155/1156 & Amd Am2/Am3/Am3+/Fm1 - Vatan Bilgisayar
Recep abiler de kullanmışlardı.