ozguc0808 Hectopat Katılım 26 Ocak 2016 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2016 #1 A10 7870K'lı sisteminizi topladım ama sistem tam performans çalışmıyor sanki. Birde Online Browser oyunu Darkorbit'de FPS biraz düşük. Sizce normal mi? Ne yapayım ekran kartı alayım mı ?
A10 7870K'lı sisteminizi topladım ama sistem tam performans çalışmıyor sanki. Birde Online Browser oyunu Darkorbit'de FPS biraz düşük. Sizce normal mi? Ne yapayım ekran kartı alayım mı ?
JaroxJamaica Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Aralık 2013 Mesajlar 15.148 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Şubat 2016 #2 Bilgiler çok eksik. Bu kadar bilgiye bir şey dememiz münkün değil. Sistem özellikleri bizim topladığımız ile birebir aynı mı? Hangi oyunda kaç FPS alıyorsunuz? İşletim sisteminiz nedir? Sistemin tam performans çalışmadığını düşünce gücünüzle mi anladınız, yoksa bir program kullandınız mı? Artı 0 Eksi
Bilgiler çok eksik. Bu kadar bilgiye bir şey dememiz münkün değil. Sistem özellikleri bizim topladığımız ile birebir aynı mı? Hangi oyunda kaç FPS alıyorsunuz? İşletim sisteminiz nedir? Sistemin tam performans çalışmadığını düşünce gücünüzle mi anladınız, yoksa bir program kullandınız mı?