Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doğru sürücüyü indirdiğine emin misin? AMD sitesinden AMD APU Drivers yazan kısımdan işletim sistemi seç ve en son çıkan 16.1 sürücüsü indirip kurmalısın.
Windows 8.1 64 bit ve diğer özellikler Technopat'ın önerdiği sistem ile aynı (Bknz: Sistem) Başka neden dolayı bu reset atma işlemini yapar bilemiyorum birileri yardımcı olursa çok iyi olur.
Edit: Sinerji ile konuştum biraz önce Windows kurulumunda hata olabilir dediler eve gidince Windows'u tekrar kurup driverları öyle yükleyeceğim sizce problem bu olabilir mi?
Ben bu sisteme windows 7 kurdum fakat ethernet kartını sisteme tanıtamadım. Başka bir bilgisayardan da driverını bulamıyorum. Yardımcı olabilir misiniz?
Bu problemi anakart ile gelen driver CD'sini kullanarak çözdüm. Şu anda şöyle ufak bir sıkıntım var ki o da 8gb ramin 6,96'sının usable olması. Bunun ile ilgili ne yapabilirim? Windows 7'de 8 gb'ın tamamını kullanabilmem mümkün mü?