A10-7870K APU Driver Kurma

ultras

Hectopat
Daha fazla  
AMD A serisi işlemcim var. Apu (1500 tllik sistemdeki) fakat sitesinden driver indirirken kendi kendine reset atmaya başlıyor.

Radeon Software315 MBCrimson Edition 16.1 Hotfix1/7/2016
[TBODY] [/TBODY]

indiriyorum fakat pc devamlı kendine reset atmaya başlıyor silmem gerekiyor veya sistem geri yükleme yapıyorum.

Windows 8.1 64 bit ve diğer özellikler Technopat'ın önerdiği sistem ile aynı (Bknz: Sistem) Başka neden dolayı bu reset atma işlemini yapar bilemiyorum birileri yardımcı olursa çok iyi olur.

Edit: Sinerji ile konuştum biraz önce Windows kurulumunda hata olabilir dediler eve gidince Windows'u tekrar kurup driverları öyle yükleyeceğim sizce problem bu olabilir mi?

Son düzenleme:
Ben bu sisteme windows 7 kurdum fakat ethernet kartını sisteme tanıtamadım. Başka bir bilgisayardan da driverını bulamıyorum. Yardımcı olabilir misiniz?

Not:
AMD Chipset Drivers 103 MB Crimson ReLive Edition 17.2.1 2/22/2017 *DOWNLOAD
Description:
Supports Windows 10/8.1/7 (64-bit)
Package Includes:
AMD Chipset Drivers
AMD AHCI Driver
AMD USB 3.0 Driver
AMD SB9xx RAID Drivers for Windows 7
AMD A-Series APU Chipset RAID Drivers
AMD E-Series APU Chipset RAID Drivers

Kurulumunu yaptım ama yine de olmadı. :(

Bu problemi anakart ile gelen driver CD'sini kullanarak çözdüm. Şu anda şöyle ufak bir sıkıntım var ki o da 8gb ramin 6,96'sının usable olması. Bunun ile ilgili ne yapabilirim? Windows 7'de 8 gb'ın tamamını kullanabilmem mümkün mü?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı