A10-7870K APU Driver Kurma

ultras

Hectopat
Daha fazla  
AMD A serisi işlemcim var. Apu (1500 tllik sistemdeki) fakat sitesinden driver indirirken kendi kendine reset atmaya başlıyor.

Radeon Software315 MBCrimson Edition 16.1 Hotfix1/7/2016
[TBODY] [/TBODY]

indiriyorum fakat pc devamlı kendine reset atmaya başlıyor silmem gerekiyor veya sistem geri yükleme yapıyorum.

Windows 8.1 64 bit ve diğer özellikler Technopat'ın önerdiği sistem ile aynı (Bknz: Sistem) Başka neden dolayı bu reset atma işlemini yapar bilemiyorum birileri yardımcı olursa çok iyi olur.

Edit: Sinerji ile konuştum biraz önce Windows kurulumunda hata olabilir dediler eve gidince Windows'u tekrar kurup driverları öyle yükleyeceğim sizce problem bu olabilir mi?

Son düzenleme:
Ben bu sisteme windows 7 kurdum fakat ethernet kartını sisteme tanıtamadım. Başka bir bilgisayardan da driverını bulamıyorum. Yardımcı olabilir misiniz?

Not:
AMD Chipset Drivers 103 MB Crimson ReLive Edition 17.2.1 2/22/2017 *DOWNLOAD
Description:
Supports Windows 10/8.1/7 (64-bit)
Package Includes:
AMD Chipset Drivers
AMD AHCI Driver
AMD USB 3.0 Driver
AMD SB9xx RAID Drivers for Windows 7
AMD A-Series APU Chipset RAID Drivers
AMD E-Series APU Chipset RAID Drivers

Kurulumunu yaptım ama yine de olmadı.

Bu problemi anakart ile gelen driver CD'sini kullanarak çözdüm. Şu anda şöyle ufak bir sıkıntım var ki o da 8gb ramin 6,96'sının usable olması. Bunun ile ilgili ne yapabilirim? Windows 7'de 8 gb'ın tamamını kullanabilmem mümkün mü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…