A10-7870k APU Sisteme Ekran Kartı Tavsiyesi

Noodl3

Hectopat
Daha fazla  
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Merhaba, yukarıdaki videoda tavsiye edilen sistemi topladım, 1 yıla yakın süredir kullanıyorum ve sistemden memnunum. Fakat fazla görüntü gücü gerektiren oyunların çıkmasıyla beraber bu oyunları çok akıcı oynayamadığımı fark ettim. Bu yüzden APU sistemime bir ekran kartı alıp bu oyunları akıcı bir şekilde oynamak istiyorum.

A68GM-E33 v2 model anakart kullanıyorum, tavsiye edeceğiniz kartların bu anakarta uygun olması (sığması) lazım. Galiba biraz küçük bir anakart.

• 4+4 = 8GB 2400 MHz çift kanal RAMkullanıyorum.
  • A10 7870K 3.90 GHz işlemci kullanıyorum.​

bütçeniz yetiyorsa 1050ti alın tek fanlı zotaclar var sanırım onların fiyatı daha uygundur...gtx 960 ın da o civarda bir fiyatı var daha once kullandım msi twinfrozr modeli...o da güzel...amd almak istiyorsanız rx460 baya ucuz ama amd niyeyse hem ısınıyor hem de sürekli driver sorunu yapıyor...bu 7870k nın yanına r7 250 gddr5 modeli ile crosfire olayı oluyor ama uzmanlar r7 250 gddr3 modelini tercih etmemizi söylüyorlar çünkü 7870k nın kendi gpusu ddr3 ramlerinizle çalışcağından crossfire yaptığınız diğer harici ekran kartınız da ddr3 olması ve ikisinin beraber hareket etmesi için.. ben bu apuların tek başına oyun çalıştırmasını sevdimde ddr3 harici kartlarla crossfire olmasını hiç sevmedim...en iyisi tek ve güçlü bir harici nvidia ekran kartı...ama amd bi apu yapar yanına da ddr5 ram destekli bi fm3 anakart dizayn ederse öfff:D böyle bişey şimdilik hayal tabi:D

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı