A10-7870K APU'ya Ekran Kartı Önerisi

Fenerist23

Hectopat
Katılım
26 Kasım 2015
Mesajlar
41
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi ben Technopat'ın topladığı APU sistemi toplayacağım butcem monitör hariç 2000 bu sistemi beğendim fakat bana 256 bit ekran kartı lazim. APU'nun içindeki ekran kartı biraz düşük geldi bana yuksek oyunlarda daha iyi fps alan ekran kartı lazim. Bu işlemciyi zorlamayan işlemciye uyumlu 256 bit ekran kartı önerir misiniz?
 
Alternatif olarak bırakayım. Bütçenizi arttırabilirseniz Zalman Z3 Plus ile değiştirebilirsiniz.

Ekran Alıntısı.PNG
 
Bütçem monitör hariç 2200 falan ekran kartı önemli ama

Recep senin topladığın technopatın topladığı sistemden sağlam mı ?
 
Daha çok performans verir. Ancak onların bütçesi ile senin bütçen aynı değil. Üstte verdiğim sistemin kasasını Zalman Z3 Plus ile ekran kartınında 4 GB olan versiyonu ile değiştirebilirsiniz. Veya da SSD ekleyebilirsiniz.
 
I5 4460 size uzun bir süre boyunca sıkıntı çıkarmayacaktır. Overclock için en az Z97 bir anakart gerekiyor, buda pahalıya patlar. O zamanda ekran kartından düşmek zorunda kalacağız.
 
Peki apu sisteme ekran kartı taksak bi fark olurmu mesela ekran kartı taksak gtx760 taksam senin topladigin pcyle ayni olmaz mı
 
Neredeyse aynı olur. Ancak I5 4460 A10 7870k'dan daha performanslıdır. Daha güncel olduğu için R9 380 öneririm. Ancak nVidia bir kart isterseniz R9 380'in rakibi olan Gtx 960 alabilirsiniz.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı