A10 7870K hazır sistem

İyi diyorsun da diğer mesajında dediğin gibi bütçesi kısıtlı, para oldukça eklenebilecek en olası parça RAM, parası oldukça alır. 3 bilgisayarımda da aynı şeyi yaptım 8 GB RAM alıp işlemciyi düşüreceğime 4 GB alıp diğer parçalara ağırlık verdim hatta HDD'den bile kıstım 1 TB yerine 320 GB aldım. 20 güne kadar da diğer RAM'i alacağım HDD'yi de ihtiyacım doğrultusunda alacağım bence sizin yaklaşımınız ilginç kötüler gibi hala 4 GB öneren var diyorsunuz. Yani sistemi değiştirmek yerine 1 ay sonra sistemi desteklemek daha mantıklı geldi bana herkesin kendi fikri tabi ki.

Neyse birşey demiyorum. Burda Pc toplayan 10 adam varsa sadace belki biri render için PC toplar ama ben ADATA RAM önereni görmedim madem farkı yok herşeyi çok biliyorsunuz ya herkes ADATA önersin bundan sonra nasıl olsa farkı yok.

Ayrıca Adata markası hakkında @FurkanEmir41 haklı gayet kaliteli bir markadır.

Aynen kardeşim adata bir sen biliyorsun bütün forum aptal bir sen akıllısın nasıl olsa render yapmadıktan sonra bütün RAMler aynı değil mi? Bunu bir sen biliyorsun galiba ben forumda senden başka adata önereni görmedim en düşük bütçeli sistemlerde bile.

G4400 alırsan pişman olursun bütçeni arttır adam akıllı bir sistem al.
Arkadaş bütçem 1400 Türk Lirası demiş fiyatı artırırsa daha iyisi alınabilir.

Fakat önerdiğim sistem çok daha iyi ve ekran kartına para verseniz bile bütçenizi aşmıyor. Farklı oyunlar oynamak istediğinde rahatça oynayabilceksin.
Bir şey soracağım neden RAM 2133 MHz ve işlemci olarak Intel kullanmak istemiyorum AMD daha iyi bence.

Arkadaş bütçem 1400 Türk Lirası demiş fiyatı artırırsa daha iyisi alınabilir.
Yani daha açık nasıl söyleyebilirim bilmiyorum 1420 TL bile olmaz. Yazın 2 ay çalıştım ve kenara ancak bu kadar atabildim ben istemez miyim 1800 2000 TL bütçem olsun ancak bu kadar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayrıca Adata markası hakkında @FurkanEmir41 haklı gayet kaliteli bir markadır.

Tartıştığımız nokta kalitesi değil ki adam diyor ki bütün RAM'ler aynı Kingston da aynı Adata da aynı. O zaman millet aptal mı Kingston alıyor? Herkes Adata alsın o zaman. Bu sitede aylık sistem tavsiyeleri yapılıyor madem render dışında bütün RAM'ler aynı o zaman giriş seviyesi bütün sistemlere Adata önerilirdi niye önerilmiyor sence?

Son düzenleyen: Moderatör:
@Tsuki Zaten adam öyle bir şey yapacak olsa sistemi parça parça alırdı örneğin başta İ5 + B150 anakart + kasa + PSU alırdı para biriktirdikçe sistemi toparlardı ama bu arkadaş toplayıp bir kenara koyup kullanacak ve tozunu almak hariç içini açmak istemiyor muhtemelen, yoksa dediğiniz gibi yapmak her şekilde daha mantıklı. Sistem önerirken o an alınabilecek en iyi sistemi önermenizi tavsiye ederim yoksa zaten diğer şekilde istenirse sistemi isteyen kişinin bunu belirteceğini düşünüyorum.

Merhaba kardeş apu alacaksan ben sistemimi satıyorum gtx 1060 ile yeni sistem toplayacağım elimdeki 7870K konuma da bakarsın oc işlemi falan yapılmadı tertemiz düşünürsen ara beni anlaşırsak ikimiz için de güzel olur hem ihtiyacı olan birisine gider.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı