- Makaleler
- 46
Daha fazla
APU almak mantıklı değil. Çünkü onların MHz değerleri daha yüksek ve Cl değerleri daha düşük bu durum render yapıldığında fark sağlar ancak oyun oynayan ve günlük kullanan bir kişi için önemsizdir. İnsanlar tamamen kendi marka görüşleri için onu alırlar örneğin bana Opel mi Citroen mi? Derseniz ben Opel derim çünkü Opel markası benim gözümde daha değerlidir başka birisi için de Gskill markası Adata'dan daha değerlidir. Adata markasını bilmeden konuşuyorsunuz galiba, her ismini bilmediğiniz markayı merdiven altı zannediyorsunuz.
Ben aldığım dönem Adata RAM'ler yaygın değildi çok bir halt biliyor muşsunuz gibi konuşup duruyorsunuz.
Adata Premier DDR4 RAM Alınır mı?
Aldığım mağazada en ucuz RAM Gskill marka idi bende gidip onu aldım ve sistemim 6 senelik o zamanlar Adata ülkemizde yaygın değildi.
Ben aldığım dönem Adata RAM'ler yaygın değildi çok bir halt biliyor muşsunuz gibi konuşup duruyorsunuz.
Adata Premier DDR4 RAM Alınır mı?
Aldığım mağazada en ucuz RAM Gskill marka idi bende gidip onu aldım ve sistemim 6 senelik o zamanlar Adata ülkemizde yaygın değildi.