A10 7870K hazır sistem

APU almak mantıklı değil. Çünkü onların MHz değerleri daha yüksek ve Cl değerleri daha düşük bu durum render yapıldığında fark sağlar ancak oyun oynayan ve günlük kullanan bir kişi için önemsizdir. İnsanlar tamamen kendi marka görüşleri için onu alırlar örneğin bana Opel mi Citroen mi? Derseniz ben Opel derim çünkü Opel markası benim gözümde daha değerlidir başka birisi için de Gskill markası Adata'dan daha değerlidir. Adata markasını bilmeden konuşuyorsunuz galiba, her ismini bilmediğiniz markayı merdiven altı zannediyorsunuz.

Ben aldığım dönem Adata RAM'ler yaygın değildi çok bir halt biliyor muşsunuz gibi konuşup duruyorsunuz.
Adata Premier DDR4 RAM Alınır mı?
Aldığım mağazada en ucuz RAM Gskill marka idi bende gidip onu aldım ve sistemim 6 senelik o zamanlar Adata ülkemizde yaygın değildi.

Neyse birşey demiyorum. Burada PC toplayan 10 adam varsa sadece belki biri render için PC toplar ama ben ADATA RAM önereni görmedim madem farkı yok her şeyi çok biliyorsunuz ya herkes ADATA önersin bundan sonra nasıl olsa farkı yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Adata ve Everest'i aynı kefeye koyduğun için seni tebrik ediyorum. Adata Tayvan kökenli grçmişi olan ve kaliteli bir markadır. Everest-Frispy gibi markalar ise çöptür çünkü üretimleri kaliteli değildir. Siz sadece bildiğiniz markaları kaliteli zannedersiniz gözünüzde olmayan ama kaliteli markaları araştırma yapmadığınız için bilmezsiniz.

Aynen düzeltildi ama adata marka bir RAM ne kadar performanslı olur ayrı konu birde G4400 işlemci önerilmiş. Çift çekirdekli ve sanal çekirdeğide bulunmayan işlemciler günümüz için yetersiz arkadaş bu sistemi yaparsa sadace pişman olacaktır ordan burdan kısıp DDR4 zorlamanın anlamı yok arkadaşın yapması gereken şey bütçesini arttırmak.
Bütçeye bak istersen. G4400 yerine i3 7100 mi koysun?

Son düzenleme:
Aynen kardeşim ADATA bir sen biliyorsun. Nasıl olsa render yapmadıktan sonra bütün RAM'ler aynı değil mi? Bunu bir sen biliyorsun galiba ben forumda senden başka ADATA önereni görmedim en düşük bütçeli sistemlerde bile.

G4400 alırsan pişman olursun bütçeni arttır adam akıllı bir sistem al.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı