A10 7870K için 2400 MHz RAM Nerden Bulunur?

Anakart maksimum 2133 MHz destekliyor fakat XMP 2400 MHz ram takarsanız 2400 MHz çalıştırabiliyorsunuz yani XMP olması önemli. Eğer internetten sipariş etme durumun yoksa 100 TL daha fazla verip Kingston 8GB (2x4GB) HyperX Beast DDR3 2400MHz CL11 1.65V XMP Ram Fiyatı ve Özellikleri | Bimeks Bimeks'den almak zorunda kalacaksın. Bir PayPal kart çıkarıp Teknobiyotik gibi bir siteden sipariş etmek en mantıklısı.
Kingston 8GB (2x4GB) HyperX Savage RED DDR3 1600MHz CL9 XMP Ram
bunu alsam ıyımı sımdılık 1 ay sonra bımeks yada teknebıyotuık gıbı bır sıteden onu alırım bıde h1z1 kaldırımı bunu alırsam ya sımdı sadece ram kaldı ve hatayda bu var bıde 1800 mhz var oda xmp destegı yok

Anakart maksimum 2133 MHz destekliyor fakat XMP 2400 MHz ram takarsanız 2400 MHz çalıştırabiliyorsunuz yani XMP olması önemli. Eğer internetten sipariş etme durumun yoksa 100 TL daha fazla verip Kingston 8GB (2x4GB) HyperX Beast DDR3 2400MHz CL11 1.65V XMP Ram Fiyatı ve Özellikleri | Bimeks Bimeks'den almak zorunda kalacaksın. Bir PayPal kart çıkarıp Teknobiyotik gibi bir siteden sipariş etmek en mantıklısı.
CORSAIR 8GB (2x4GB) Vengeance Pro DDR3 1866MHz CL9 Kırmızı Soğutuculu Ram

buda var xmp yok sorun olur mu 2 sınden bırnı kesın alacam hangısnı onerısırn ?

oda dedigin hatayda yok benim soylediklerim arasından hangisini alıyım

Beyler pc yı dızdım de cpu kullanımı 100 de 100 olup olup duruoyr oyunlada sorun olurmuı

Beyler pc yı dızdım de cpu kullanımı 100 de 100 olup olup duruoyr oyunlada sorun olurmuı

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı