A10-7870k ile GT 730 Uyumu

Daha fazla  
Bir sorum var. Benim bilgisayarımı 5 seneden uzun bir süreden fazla çalıştıran işlemcim olan Intel Core 2 Quad Q8200 işlemcim artık bana yetmiyor ve yeni bir işlemci ve ekran kartı almak istiyorum. Yaklaşık bir buçuk sene önce Nvidia GT 730 almıştım. Şimdi de işlemcimi değiştirmek istiyorum ve işlemcimi değiştirince anakartı da değiştirmek durumundayım çünkü anakartım olan Asus P5KPL-AM SE, Intel Core 2 Quad q8200'den sonrasını kabul etmiyor ve AMD A10-7870k hem anakart hem de işlemci barındırıyor.

Benim asıl sorum ise "AMD A10-7870k ile nvidia GT730 ne kadar uyumlu çalışır, olmaz ise sebebi nedir ve ne kadar verim alabilirim?" Araştırmaya çalıştığımda ise genellikle APU ile ilgili bilgiler önüme çıktı ama anlayamadım. Bana böyle bir sistemin olumlu ve olumsuz yanlarını ne çok yüzeysel, ne çok ayrıntılı açıklarsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı