A10-7870K işlemciye ekran kartı önerisi

Youtube'da A10-7850K+Gtx 960 ile GTA V'te Very High ayarlarla adam +40 FPS alıyor. 7850 ile 7870 arasında pek bir farkın olmadığını biliyorum. Çoğu kişide uygun olacağını söylüyor ama siz olmaz diyorsunuz. Gtx 960 haricinde bir öneriniz var mı?

Youtube'da A10-7850K+Gtx 960 ile GTA V'te Very High ayarlarla adam +40 FPS alıyor. 7850 ile 7870 arasında pek bir farkın olmadığını biliyorum. Çoğu kişide uygun olacağını söylüyor ama siz olmaz diyorsunuz. Gtx 960 haricinde bir öneriniz var mı?

Bir İ3 veya İ5 işlemciye göre daha az FPS alacaksınız hocam. Madem bütçeniz el veriyorsa bence Intel sisteme geçiş yapın.

Öyle çok bir Fps istemiyorum. Sistemi zaten yeni topladım şuan geçiş yapamam. Orta ayarlarda kasmadan +40 FPS'de falan oynamak istiyorum. Şuanki sistemimde düşük ayarlarda 30-35 arası Fps alıyorum ve ayarlar düşük olduğundan biraz uzaktaki cisimler kesik kesik gözüküyor ve buda beni rahatsız ediyor.

Bir İ3 veya İ5 işlemciye göre daha az FPS alacaksınız hocam. Madem bütçeniz el veriyorsa bence Intel sisteme geçiş yapın.
Lütfen insanları yanlış bilgilendirmeyin. FPS farkı çok az olacaktır. Bu kadar fark için intele geçmek yerine ekran kartına yatırım yapmak daha mantıklı. 7870k çok güçlü bir apu gtx 970 e bile darboğaz yapmamaktadır.

Ben 750Ti ile darboğaza rağmen, 900P'de high 60 fps alıyorum. Siz de 40 fps alırsınız.
Ya siz darboğazı yanlış biliyorsunuz yada arka planda virüs çalışıyordur. A10 7870k gtx 750 ti ye darboğaz yapmaz.

Bu mesajı kimsenin ciddiye almaması gerekiyor. O APU nun içerisinde ki işlemcinin hangi AMD işlemcisine denk geldiğinden haberiniz var mı ? Çok güçlü olduğuna nereden vardınız merak ettim. Naptınız GHZ hesabı ve çekirdek sayılarını Intel I5 ile mi kıyas ettiniz ? :)

İkiside dört çekirdek hatta frekans değeri A10 7870K nın daha fazla mı dediniz ? A10 7870K nın içerisinde ki işlemci Athlon X4 860K ayarında bir işlemcidir. İnsanları yanlış bilgilendirmeyin. İnsanlar boşuna yeni I5 serisine yatırım yapıyor desenize. Bir tane Athlon X4 860K yanına da GTX970. GTX970 e bile darboğaz yapmazmış ya. :)

FX-8350 bile çogu oyunda GTX970 ile çakılırken A10 7870K nın ne haddine. APU serisi hiç bir zaman işlemci adına güçlü olmadı. Athlon X4 860K nın Intel cephesinde ki karşılığı OC edilmiş G3258 dir. GTX970 e darboğaz yapmaması için minimum I3 serisi bir işlemci takılmalı.FX-6300 4.5 GHZ frekansında bile darboğaz yaşıyor GTX970 ile.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İyice kafamı karıştırdınız :D ben şimdi hangi ekran kartını almalıyım Gta 5'i orta ayarlarda oynayabilmek için?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı