A10-7870K Performansı

Lunatic Jesus

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba AMD FX bir işlemci almak istiyorum (FX derken herhangi bir tanesinden) fakat işlemci yük altındayken ki sesi ve yük altında değilken ki sesini merak ediyorum çevremde AMD kullanan kimse yok.

AMD işlemci alırsam ne kadar ses yapar ev ahalisini ne kadar rahatsız eder özellikle geceleri oyun oynarken (CS GO, LoL, BF4, GTA V gibi oyunlar) yapacağı ses birde yeni çıkacak fanı iş yapar mı?

Video'yu izledim fakat çok belli olmuyor yardımcı olursanız sevinirim bu arada konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın daha yeni üye oldum ve burada yeniyim teşekkürler.

Arkadaş soğutucu performansından bahsetmek istemiş anladığım kadarıyla. AMD'nin eski üretim stok soğutucuları maalesef yüksek devirlerde duyulabilir seviyede ses üretiyorlar. Yeni ürettiği stok soğutucu da ise bu durumu büyük ölçüde gidermiş durumda. 7870K işlemci ile de sanırım eski stok soğutucu geliyor. Şimdi sorunuza gelecek olursak, siz yeni bir işlemci mi almak istiyorsunuz yoksa daha sessiz bir soğutma sistemi mi? Sorunuzu tam olarak anlayamadık. Çünkü başlıkta farklı işlemci, mesajınızda farklı işlemciden bahsediyorsunuz. Ya da sistem toplamak mı istiyorsunuz? Sanırım bir kavram karmaşası içerisindesiniz.

Öncelikle kusura bakmayın konuyu kaybettim şimdi buldum ben fx olarak belirtmiştim başlıkta sanırsam yöneticiler değiştirmiş başlığı
Sorunuma gelirsek yeni bir bilgisayar alacağım toplama sistemimde AMD kullanmak istiyordum fakat izlediğim birkaç videoda hem sıcaklık hemde ses sorunundan dolayı almaktan vazgeçtim sanırsam fx yerine i5 6600 alacağım.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı