A10-7870K + RX 570-560-580 Performansı

RaydenRolly

Kilopat
Technopatın videosunda RX 480 takıldıgını gördük. RX 570 ileRX 480 arasında çok fazla fark yok sizce nasıl olur işlemci yeterli olur mu? Oluyorsa yeni nesil ekran kartları mimari olarak mı yetersiz kalıyor RX 480'e göre o zamanı ? Zira Black Friday etkinliği de gelicek piyasa düşer. Rx 400 serisi ikinci el olarak var ve fiyatları biraz ucuk.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an RX 570 fiyat olarak uygun ve alınabilir. Sapphire Nitro+ Amd Radeon RX 570 4GB 256Bit GDDR5 (DX12) Fiyatı

RX 570 ile de bir miktar darboğaz olacaktır. Darboğaz olmasın diye RX 560 alırsan günü kurtarırsın, 570 alırsan ileride sistemi yenilediğinde bile kullanabilirsin. RX serisini ikinci el olarak tavsiye etmem, kart madencilikte ağır yük altında 7/24 çalışmış olabilir.

Benim elimde Athlon 860k islemci var. Bir nevi sendeki islemcinin icinde grafik cekidegi olmayan versiyonu. 4.3 GHZ overclocklu kullaniyorum. RX570 4GB aldim gecen gunlerde. Ara ara darbogaz yaşıyorum. Islemci yükseltmeyi planliyorum şu an

Benim elimde Athlon 860k islemci var. Bir nevi sendeki islemcinin icinde grafik cekidegi olmayan versiyonu. 4.3 GHZ overclocklu kullaniyorum. RX570 4GB aldim gecen gunlerde. Ara ara darbogaz yaşıyorum. Islemci yükseltmeyi planliyorum şu an
Anakartı da değiştirmen gerekicek sanırım. Aynı anakart bende de var Fx serisini desteklemiyor. Bir de hangi oyunlarda kaç fps alıyorsun ne kadarlık bir darboğaz yaşıyorsun.

Anakartı da değiştirmen gerekicek sanırım. Aynı anakart bende de var Fx serisini desteklemiyor. Bir de hangi oyunlarda kaç fps alıyorsun ne kadarlık bir darboğaz yaşıyorsun.
PUBG de kenar yumuşatma ve dokular ultra gerisi çok düşük 70 FPS civarları geziyor fakat kalabalık aranlarda 45 civarlarını gördüm. CS:GO yüksek ayarlar 100-150 FPS oynuyor. R6S orta ayarlarda 60-70 civarı geziyor. Evet anakartta gidicek.

PUBG de kenar yumuşatma ve dokular ultra gerisi çok düşük 70 FPS civarları geziyor fakat kalabalık aranlarda 45 civarlarını gördüm. CS:GO yüksek ayarlar 100-150 FPS oynuyor. R6S orta ayarlarda 60-70 civarı geziyor. Evet anakartta gidicek.
Peki bu sözünü bahsettiğin oyunları ultra da oynadın mı? Genelde ultra da daha iyi deniliyor. PUBG'de kasma oluyor mu ?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı