A10 7870K sistem performans sorunu

furkanb

Megapat
Makaleler
1
Yer
Edirne
Daha fazla  
Meslek
öğrenci
5 gün önce yeni sistem topladım. 2. gün çok güzel gidiyordu fakat 3. gün FPS düşüşleri oldu. Örnek: Farming Simulator 17'de ilk günlerde yüksek ayarlarda 24 ila 35 FPS alıyordum şimdi ise ayarları düşürmeme rağmen 15 FPS üstüne çıkmıyor.
Ve ara sıra oyunlara girdiğimde birden yükseliyor oyuna tekrar girdiğimde düşüyor ya da oyun değiştirdiğimde ya düşük ya da yüksek. Genellikle düşük FPS alıyorum, konu ile ilgili yardımlarınızı bekliyorum.

Sistem bilgileri:
  • AMD A10 7870K işlemci
  • Corsair 2x4 8 GB 1600 MHz RAM
  • Asus A68HM-K ankarat
  • Corsair Force LE 200 120 GB SSD
  • WD 500 GB Blue HDD (oyunlar ve uygulamalar buraya kurulu + 6 yıllık hard disk ilk bilgisayardan kalma )

Radeon ayarları sürümü: Radeon Settings Version 2017.0413.1040.19176.
BIOS güncel.
Sürücüler yüklendi fakat olmuyor.

Tam olarak bilgili bir insan değilim ancak sorun ramlarinizde olabilir. Recep Baltaş apu sistemler için 2400MHZ ramlar öneriyordu. Eğer yanlış yazmamışsanız ramlari değiştirmek sorununuzu çözecektir. ( dipnot: Bilgili bir insan değilimdir. Yazdıklarımda hata varsa lütfen söyleyiniz. )

Keşke ölü bir platforma yatırım yapmasaydınız. Ayrıca işlemci sıcaklıkları ve GPU kullanımını MSI Afterburner ile izleyiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…