Selamın aleyküm arkadaşlar, bir sıkıntım var çözersek çok sevineceğim. Geçenlerde A10 7870K sistem topladım bilgisayarımı kurdum ve gerekli olan güncel sürücüleri indirip kurdum. Fakat APU 12 GB 1600 MHz RAM ile LoL gibi bir oyunda 30 bile vermiyor, biliyorum herkes 2400 MHz RAM tavsiye ediyor fakat Recep Abi ve Ali Abimizin hazırladığı şu videoda;
1600 MHz ve 2400 MHz RAM'i karşılaştırıyorlar orada onlar 8 GB 1600 MHz RAM kullanmalarına rağmen Shadow of Mordor gibi bir oyunu 20 25 FPS de olsa açabılıyorlar. Biz ise 12 GB 1600MHz LoL gibi bir oyunda 30 fps bile alamıyoruz. Lütfen yardım edin, paramız yanmasın kardeşlerim.
NOT:
RAM'lerı APU'da paylaştırdık ekran kartına 2 GB RAM de verdik. Ayrıca en güncel sürücüleri kullanıyoruz.
Yapmayı unuttuğumuz bir şey mi var ne bu gerçekten anlayamıyoruz.
Bu arada işletim sistemi Windows 8.1.
1600 MHz ve 2400 MHz RAM'i karşılaştırıyorlar orada onlar 8 GB 1600 MHz RAM kullanmalarına rağmen Shadow of Mordor gibi bir oyunu 20 25 FPS de olsa açabılıyorlar. Biz ise 12 GB 1600MHz LoL gibi bir oyunda 30 fps bile alamıyoruz. Lütfen yardım edin, paramız yanmasın kardeşlerim.
NOT:
RAM'lerı APU'da paylaştırdık ekran kartına 2 GB RAM de verdik. Ayrıca en güncel sürücüleri kullanıyoruz.
Yapmayı unuttuğumuz bir şey mi var ne bu gerçekten anlayamıyoruz.
Bu arada işletim sistemi Windows 8.1.
Son düzenleyen: Moderatör: